Sådan installeres et badekar badekar låge

April 7

Sådan installeres et badekar badekar låge

Et badekar døren, også kaldet en brusevæg døren er en praktisk og attraktiv badeværelse armatur. Ikke længere vil du nødt til at beskæftige sig med spildt badevandet eller erstatte gamle badeforhæng. Med de rigtige værktøjer, omhyggelig planlægning og et par timer, kan du installere et badekar dør med en glat og classy appel.

Instruktioner

•Measure højde og bredde på åbning i nærheden af karret. Notere disse dimensioner og bruge dem som guider, når du køber udskiftning dør kabinet.

•Measure længden af den dørtærskelen og skære bunden karret spor til længde med en nedstryger. Glat aluminium spor ende med en fil. Bruge en hånd støvsuger til at fjerne alle metal høvle, så de ikke vil ridse badeværelsesgulv eller badekar base.

•Indstil basen styr på karrets tærskel og bruge et målebånd til at kontrollere, om banen er centreret. Markere tærskel sammen med kanten af sporet nær hver ende med en blyant. Dette vil tillade dig at vide, hvor at flytte døren på karret, hvis glidende opstår under installationen.

•Anbring væg jambs. Hold jamb op mod væggen i nærheden af bruseren åbning, så de nederste dele sidde i basen sporet. Mark, hvor den jamb skruehuller er placeret med en markør eller blyant. Fjerne jamb.

•Drill huller på hver mark med en 3/16-tommer-diameter murværk bore bit. Brug en plastik hammer til at trykke på skruerne. Placer jamb tilbage op mod væggen og køre en 1½-tommer rustfrit stål pan-head skrue i hvert hul til at sikre jamb i sted.

•Installer bunden spor guider, der vil sidde i bunden spor og sikre døre kanter på plads. Derefter dividere afstanden mellem væggene i fjerdedele, måling en fjerdedel af vejen ned fra hver ende. Installere guider på disse punkter.

•Caulk og installere bunden spor. Anvende silikone caulk ned langs hver side af sporets undersiden. Fra den foregående linje, som du trak som en guide, indført sporet og tryk ned. Aftørre overskydende caulk med fugtigt køkkenrulle.

•Indstil header. Måle header præcist passer til hele længden af badekar/bruser. Glide bjælken over toppen af hængsel jamb og side panel. Bore et 7/32-tommer pilot hul gennem indersiden ansigt af header - en i hver ende - og ind i den tilsvarende jamb. Køre en ½-tommer skrue i hvert hul at sikre hovedet til sidevæggene.

•Udskift den magnetiske strike jernbane på stationære-panelets kant. Justere den, så de magnetiske strimler på døren og jernbane skabe en vandtæt forsegling, når døren lukkes. Skrue strike jernbane ind i hullerne i panelet strike jamb/stationær med ½-tommer skruer.

•Sæt døren inde side jamb og i bunden spor. Du skal måske stå på indersiden af badekar/bruser til sikkert passe dør inde i jamb og spor. Svinge døren udad at se hvis det er at trække. Fjern døren og løsne sin rulle, flytte det mod bunden af slidsen. Re til at fastgøre rullerne tættere til toppen af dørens slot hvis det sidder for højt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com