Myrer fodring på kål rødder

April 8

En kål plante befængt med myrer tygge gennem sine rødder vil ikke leve længe. Forsøger at finde et middel til at stoppe myrerne kræver en forståelse af hvorfor myrerne er der i første omgang og derefter finde en løsning for at slippe af med dem. Da myrer ikke plejer at spise rødderne af kål men lige tygge gennem dem at gøre deres reden i nærheden, skal du stoppe myrer fra indlejring i din have.

Følgesvend planter

Følgesvend planter som hvidløg og mynte formodes for at afskrække myrer fra området. Da mint spreder sig hurtigt, skal du muligvis holde det i en neddykket beholder til at styre rødderne. Brug hvidløg planter, men planlægge da du plante hvidløg i efteråret for høst det efterfølgende år.

Ant agn

Hvis du plante kål tidligt i foråret, angive ud et par ant kopper i haven så myrerne tager giften tilbage til deres reder og dræbe dronningen ant, ødelægge kilden til myrer. Sted kopper hovedet at holde regn fra vaske dem.

Borsyre

Borsyre dræber myrer uden at skade kål planten. Nogle gartnere drys det over jorden rundt ant reder. Gartner Ron Smith fra North Dakota State University udvidelse rådgiver gartnere at fylde små flasker med vatkugler og mætte med en blanding af 1 kop vand, 1/2 kop sukker og 1 1/2 tsk af borsyre. Stikke nogle huller i låget, og lægge den på sin side i nærheden af ant hill. Sukkeret tiltrækker myrer, og en borsyre dræber dem.

Drenching

Drenching området med vand fra din haveslange hjælper også afskrække myrer i at leve i det våde miljø. Sættetid område med en langsom strøm af vand hver dag, indtil du ikke kan se nogen myrer i nærheden. Du bør se myrerne forlader hurtigt i en lind strøm, transporterer de hvide æg med dem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com