Naturlige hjemmelavede Bug Killer for potteplanter

April 8

Naturlige hjemmelavede Bug Killer for potteplanter

Når bugs angribe potteplanter, forårsager de planter visner eller droppe deres blade, samt gøre det hjem føler beskidt. Hvis du ikke ønsker at tilføje håndtering af farlige kemikalier til din liste over problemer, er der et valg. Opret din egen naturlige hjemmelavede bug killer.

Bugs

Når bugs angribe dine potteplanter, blive ikke de bare ved siden af planterne. De kan spredes i hele dit hjem. De mest almindelige problem insekter, svamp myg eller thrips, er ikke en fare for din familie. De ikke bide eller sprede sygdommen. De irriterende, bevæger sig udad fra en inficeret at plante at svæve omkring lamper, Vinduer eller congregating af din køkkenvask. Fordi de angribe potteplanter, er det mere sandsynligt, at uanset hvad du bruger til at slippe af dem påvirker dine familiemedlemmer. Ved hjælp af en naturlig bug killer kan forhindre utilsigtet forgiftning.

Bug Killer

Start ved at hakke op to eller tre store chilipebre. Læg dem i en glasskål og bring 2 kopper vand i kog. Hæld vandet over peberfrugterne og lad dem sidde, indtil vandet er køligt, og derefter hælde indholdet af skålen i en sprayflaske. Peberfrugterne indgyde vand til capsaicin, det stof, der giver dem deres varme. Capsaicin olie trænger et insekt krop, brænde og dræbe den. Gemme løsningen på et køligt, mørkt område.

Ansøgning

Først, ryst den sprayflaske blande indholdet. Spray opløsningen direkte på problem fejl. Det dræber dem på kontakt. Let spray det over angrebne planter. Løsningen fungerer også som en afvisende, at holde dem væk fra de planter, der opretholder deres livscyklus. Bruge spray, når du ser insekter. Genanvende det til planter hver fem dage indtil angrebets rydder.

Overvejelser

Denne hjemmelavede bug dræbe løsning er ugiftige, men kan forårsage hud eller eye irritation med direkte kontakt. Ikke spray det på en anden person eller et kæledyr. Potteplanter er ofte nemmere at behandle hvis flyttet udenfor til en veranda eller terrasse. Dette mindsker risikoen at bugs vil angribe andre planter inde i dit hjem. Hvis du har nogen af blandingen tilbage efter fire uger, kassér den. Det mister styrken efter en måned.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com