Hvordan man trimme & forberede kvæde

April 10

Hvordan man trimme & forberede kvæde

Kokke med en fantasi og flair for det usædvanlige kan ofte gennemsøge afsnittet råvarer på udkig efter nye og usædvanlige frugter og grøntsager til at prøve. Hvis du tilfældigvis på en gul eller grøn farvet frugt, der minder lidt om et æble, har undtagen med en underlig og usædvanlig form, du sandsynligvis fundet et kvæde. Kvæde frugten vokser på træer svarende til æbler; disse frugter er imidlertid meget alt for sur til at spise frisk. Trim og forberede en lækker og usædvanlig frugt opskrift kvæde.

Instruktioner

•Sæt kvæde i en salatslynge og løbe koldt vand over dem at vaske. Hold hver kvæde under rindende vand og gnid det rask for at fjerne fuzzy lag fra det kvæde hud.

•Klippe hver kvæde i halvdelen fra top til bund og derefter skær hver halvdel i halv igen for at gøre kvartaler. Fjern skindet fra kvæder ved at skære det væk med en kniv. Skåret ud kernen fra hver kvæde kvartal og kassér kernerne.

•Slice hvert kvartal i tynde skiver og sted kvæde skiver i gryden. Tilføj 1 kvart koldt vand, to kopper granuleret sukker, 1 tsk kanel og 1 tsk vanille.

•Sæt gryde på kogeplade og sæt brænder til "Medium-høj." Varme ingredienser i kog og reducere varmen til "Lav." Lad det simre og rør ingredienserne indtil kvæder er lidt lyserød og bløde (15 til 20 minutter).

•Tag gryde fra brænderen og tillade kvæder køle helt af. Dræne væske fra kvæder og bruge kvæder til at gøre nogen frugt dessert, eller tjener de kogte kvæder over frosne yoghurt eller is.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com