Briggs & Stratton 26 HK motor Specs

April 11

Briggs & Stratton's Professional V-Twin motorer er designet primært til brug på kommercielle ridning plæneklippere. De er designet med en række funktioner for handelsklasse udstyr. V-Twin-serien omfatter motorer rangerede fra 20 til 30 hestekræfter og omfatter 26 hestekræfter model. Briggs og Stratton tilbyder en række add-on funktioner til forskellige modeller, der omfatter tunge startere, brændstofsystemer, choker systemer og meget mere.

Generelle specifikationer

Briggs og Stratton 26 hestekræfter motoren er en V-twin med en overhead valve design, et deplacement på 724 CCs i en lodret aksel konfiguration. Det bruger almindelig benzin for brændstof.

Målinger

Denne motor foranstaltninger 19.1 inches lang, 18,7 inches lang og 14,3 inches høj og vejer 80 pund. Boringen eller cylinderdiameter, er 3,12 inches og slagtilfælde, eller afstand stemplet rejser, er 2.89 inches.

Smøring

V-Twin bruger fire-takts motorolie og rummer 64 ounces i olieglasset og oliefilter. Smøring system svarer til at der bruges på biler og er fuldt tryk til at opretholde en konstant forsyning af olie til smøring. Et oliefilter holder olien ren.

Andre funktioner

Briggs og Stratton Professional Series motorer som 26 HK V-twin bruge en 12 volt forret for let start. Elektroniske brændstof forvaltning er tilgængelig som en opgradering, som forbedrer start ydelse og brændstofforbrug. Motoren kommer ikke med en standard lydpotte, men en sådan er tilgængelig på ekstra omkostninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com