Hvordan man beregne antallet af mursten nødvendige i en cirkulær gårdhave

April 11

Tilføje en ny gårdhave kan bane vejen for mange underholdende gange med din familie og venner ved at tilbyde et sted for cookouts og parter eller bare slappe af. En god gårdhave også tilføjer værdi til dit hjem. Terrasser kan være enhver form - kvadratisk, rektangulær, cirkulært eller noget mindre regelmæssige. Hvis du har besluttet at bygge en cirkulær, beregne antallet af mursten skal du inden du starter projektet.

Instruktioner

•Measure radius af dit planlagte gårdhave. Læg en aktiepost midt på terrasse-område og en anden på en kant. Brug et målebånd til at finde afstanden mellem to stakes.

•Multiply kvadratet på radius af Pi eller 3.14, for at finde området af terrassen. For eksempel, hvis radius er 6 fod, er området 3.14*(6^2), eller 113, firkant feet.

•Measure længde og bredde på en mursten i inches. Tilføje en ottendedel til en fjerdedel tomme til hver dimension for at give mulighed for afstand. Multiplicere længden af bredden og dividere med 144 at finde området er omfattet af en mursten i kvadratfod. For eksempel, hvis mursten foranstaltninger 6 inches af 12 inches med godtgørelse for afstand, dækker det 6 * 12/144, eller 0,5, firkant feet.

•Divide antallet af kvadratfod i gårdhaven ved kvadrat-optagelser af en mursten til at finde antallet af mursten nødvendige for at dække området gårdhave--113/0,5 eller 226, i vores eksempel.

•Tilføj 10 procent til antallet mursten i trin 6 beregning at give mulighed for brud eller justeringer - i vores eksempel, 226+(226*0.1), eller 249 mursten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com