Tool Box sikkerhed emner

April 11

Om på jobbet eller i hjemmet ulykkerne ske. Tusindvis af ulykker opstår hvert år der involverer brug af værktøj. Ud over bedre konstruktion og træbearbejdning teknikker er det op til hver-it-din-selfer til at uddanne sig på en sikker anvendelse af de værktøjer, de ejer. Tager kun et par minutter til at vurdere dine arbejdsvaner og værktøj sikkerhed kan gøre dit hjem et sikrere sted. Her er et par værktøjskasse sikkerhed emner til at komme i gang.

Kende dine værktøjer

De fleste ulykker værktøjer opstår på grund af manglende viden. Mange forkert og usikre værktøj håndtering praksis er et direkte resultat af uvidenhed. Uddanne dig om den korrekte brug af hvert værktøj i dit hus er så simpelt som en tur til arkivskabet. De fleste elværktøj kommer med opererer manualer, at skitsere sikker håndtering praksis. Tage sig tid til at gå over og forstå disse værdifulde tips. Brug for flere oplysninger? Tag en tur til dit lokale bibliotek eller hardware butik. Der vil du finde masser af titler fyldt med oplysninger om, hvordan man ikke kun være sikre, men få bedst ud af dine værktøjer. Gøre det dit mål at eje og læse mindst én guidebog for hver el-værktøj, du ejer.

Sikkerhedsudstyr

Mens det ikke måske altid er behageligt eller attraktive, kan den rigtige påklædning og sikkerhed gear redde dig fra smertefulde ulykker. Når opskæring eller boring bør du altid bære sikkerhedsbriller. Du kan samle dem op i en række forskellige stilarter på din lokale home center eller discountbutik. Bære tunge tøj som jeans og arbejde boots samtidig holde skjorte haler og andre løse genstande, der er gemt en anden fantastisk måde at reducere potentielle ulykker. Kontroller det sikkerhedsudstyr, der fulgte med dit værktøj, såsom vagter, safeties og afskære switches er installeret korrekt og i orden. Lidt ekstra tid her kan spare dig timer, dage eller længere i medicinsk behandling og nyttiggørelse.

Tøj og arbejde område Tips

Iført de rigtige tøj og opererer værktøjer sikkert gå hånd i hånd med at arbejde i et sikkert miljø. Arbejde for at reducere risikoen for uheld ved at oprette dine projekter omhyggeligt. Indlysende ting såsom placering af stiger og forlængerledninger hvor de kan være tydeligt ses og sikkert brugt er et godt sted at starte, men glem ikke om at holde dit skrivebord ryddeligt at undgå unødvendig spild eller falder.

Også være opmærksom på miljømæssige risici dit arbejde kan oprette som støj, støv og dampe. Sørg for at du har den rette beskyttende gear til at holde dig sikker. Husk at holde dit arbejdsområde, godt oplyst og godt ventileret for at undgå fejl og bygge op af dampe. Gør det selv-projekter kan spare tid og penge og er en fantastisk måde at nyde tid med din familie. At sikre det forbliver sikker er en fantastisk måde at få mest muligt ud af hver eneste projekt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com