Hvordan man beregner sengetøj til planter eller frø

April 16

Hvordan man beregner sengetøj til planter eller frø

Haven senge er steder at vise en række af planter til deres blomster og løv. Vælge strøelse planter til din have bed giver dig en instant blomsterhave for skønhed hele sæsonen igennem. Når plantning en have nødt du til at beregne, hvor mange forskellige planter eller frø du skal fylde sengen. Antallet af udplantningsplanter afhænger af afstanden og hvor stor haven sengen er. Størrelsen af dine planter er også en faktor.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af haven seng med målebåndet. Gange bredden med længde til at få de firkantede optagelser af din haven seng.

•Indstil afstanden behov for hver af udplantningsplanter. De fleste planter vil have afstand oplysninger på deres tags. Planter med en 6-tomme mellemrum, at bruge fire planter per kvadratfod. For planter med 8-tommer afstand brug 2 planter og til 12-tommer afstand bruge én plante. For frø, space dem 2 til 3 inches fra hinanden, omkring 6 per kvadratfod.

•Divide den samlede kvadratfod af din have bed af antallet af planter eller frø pr. kvadratfod, der ønskede at plante. Dette vil være antallet af udplantningsplanter skal du købe. For eksempel, hvis din have er 100 kvadratfod og ønskede at plante 4 planter pr. m² stor skal du 25 udplantningsplanter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com