Hvordan man skelner mellem mandlige & kvindelige Zucchini blomster

April 17

Hvordan man skelner mellem mandlige & kvindelige Zucchini blomster

En sommer squash zucchini vokser godt i de fleste sommer køkkenhaver. Du behøver kun én zucchini plante til at producere frugt, som planterne vokser separate mandlige og kvindelige blomster på den samme plante, som bliver sædvanligvis bestøvet af bier og andre insekter. Du kan også bestøve blomsterne i hånden, hvis du voksende dem i et drivhus eller andet område, hvor du ikke insekt bestøvning. Fortælle forskellen mellem den mandlige og kvindelige blomstrer sikrer du bestøve zucchini korrekt for den maksimale mængde frugt på høsttidspunktet.

Instruktioner

•Undersøg stængler af blomsterne. Hunblomster har korte stilke, mens mandlige blomster har lange, tynde stængler.

•Look bag blomst for en hævede base. Blomster med hævede base er kvinder, som det er æggestokken, der senere udvikler sig til zucchini efter spiring.

•Find støvdrager i midten af formodede mandlige blomster. Mandlige blomster har et enkelt, lange støvdrager, der er dækket i pollen, mens kvindelige blomster har en stigmatisering med flere stængler inde.

Tips & advarsler

  • For at bestøve, klip den mandlige blomster fra vinstokken. Gnid indre af den mandlige blossom mod indre af en kvindelig blossom, overførsel af pollen.
  • Squash blomster er også spiselige og normalt serveres let paneret og stegt. Høste mandlige blomster for at spise så du ikke hæmme frugtsætning på anlægget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com