Våbenhuset tag alternativer

April 17

Våbenhuset tag alternativer

Betragtning af våbenhus tag alternativer afhænger af dine behov. Hvis du ønsker at kun disposition eller definere våbenhus plads, har du flere valgmuligheder. For at give ly fra solen, regn eller sne, kan du vælge en indstilling, der er den næste bedste ting at et tag.

Våbenhuset Cover

Våbenhuset dækker er udvidelser af eksisterende tag strukturer. Dette bør være den første på din liste af muligheder hvis du ikke ønsker at ofre husly for din veranda område. Tilføje et våbenhus dække sandsynligvis vil kræve et brugerdefineret pristilbud, bygge tilladelser og en professionel installation. Medmindre du er en dygtig tømrer, er dette formentlig ikke en gør det selv-løsning.

Våbenhuset fortelt

Udvalg af markiser tilgængelige giver mange muligheder for at finde det ideelle våbenhus tag alternativ. Markiser kan købes i enhver farve, størrelse eller typografi og fås i stof og metal. Udtrækkelig markiser kan være løsningen for områder, der modtager en blanding af sol og skygge. En markise behøver ikke at være stor; en veranda fortelt strækker sig 3-4 fødder ud fra forsiden af huset virker meget godt når parret med lignende eller tilsvarende solsejl på windows.

Drivhusgasser

Hvis du er en elsker af sollys, planter og grøntsager, kunne et drivhus være dit alternativ til et våbenhus tag. Hjem forbedring butikker sælger drivhus kits koster fra $300 til $2000 i November 2010. Ser for drivhuse med polycarbonat glaspaneler i stedet for plastik eller klar PVC materiale. Denne indstilling kan kræve byggetilladelse. Du måske ønsker at bruge en professionel installatør til at udføre opgaven, men det er absolut i realm af gør det selv-kategorien.

Pergola

En pergola--en enkel åben ramme, der efterligner vægge og lofter--tilføjer lidt skygge og en stor arkitektonisk interesse til din veranda område. Pergolaer kan være lige så stor eller kompakt som du har lyst; de er normalt kvadratiske eller rektangulære og er let tilpasses til specifikke pladskrav. Selvom ofte bygget af træ, kan pergolaer også være lavet af vinyl eller glasfiber. Designs og stilarter spænder fra almindelig til at uddybe. Nogle pergolaer har hjørner, der går indad med gitter paneler til at gøre strukturen vises mere lukket. De fleste moderne pergolaer er solidt nok til at tilføje en udendørs loftsventilator. Pergolaer kan være professionelt installeret eller købt som kits.

Drue espalier

Mens en drue espalier kan betegnes som "en gammeldags arbor," ifølge grapeplanting.com, espalier strukturer ofte dækker en brolagt område og er "et dobbeltspil fordi du får skygge og en frugt-afgrøde så godt." Installere en drue gitter giver dig mulighed at investere tid i en multipurpose veranda alternativ--en, der tilbyder skønhed, druer og en delvis dækning for området veranda. Placere et våbenhus svævefly eller svinge under espalier for hvile og afslapning.

Ornamental indramning

Overveje dekorative muligheder skal grænser området veranda eller give et mere indbydende forstuen til dit hjem. Kombinere presenninger kobber med en buet metal ramme over døren eller på tværs af en del af forsiden til en brugerdefineret, opdaterede demi veranda; kobber farve par især rart med en rød mursten struktur. En jern kolonne, struktur eller archway tilføjer karakter og definition til din veranda. Buske, hække og træer også tjene dette formål - som gør en lille stenmur med accent belysning til natten-- og kan endda give nogle vind beskyttelse for våbenhus plads.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com