Hvordan man kan stoppe en lækage & dryp fra hanen på en gammel klo-fod badekar

April 17

Hvordan man kan stoppe en lækage & dryp fra hanen på en gammel klo-fod badekar

Når claw-fods bøtter var til fælles brug, havde single-håndteres vandhane været opfundet endnu. Derfor, de fleste af disse vintage badekar har to-håndteret vandhaner, og vandhaner har typisk kompression ventiler. Når de lække, kan disse vandhaner være de mindst komplicerede af alle vandhaner at reparere, fordi skylden er normalt en slidt skive på enden af den ene eller begge af ventil stængler. Hvis vandhanen er lige så gammel som balje, men kan det have lidt nok korrosion i ventilsædet at kræve regrinding. Hvis det er tilfældet, er det bedst at få det gjort af en professionel.

Instruktioner

•Drej for vandet til badekarret. Hvis du ikke kan finde en afspærringsventil i nærheden af karret, kigge efter en i kælderen, der styrer vand til badeværelset. Hvis du ikke kan finde der enten, slukke for den primære vandventil for huset.

•Løsn håndtag fra vandhanen med en skruetrækker. Hvis du ikke kan se skruer håndtagene, kan de skjules bag hætter. Lirke hætter ud med en slot skruetrækker til at afsløre dem. Når skruerne er ude, bør du kunne trække håndtagene off ventil stængler.

•Løsn fastholde møtrikkerne holder ventilen stilke på plads med slip-lås tænger. Efter fjernelse af nødder, træk ventil stængler ud med tang. Hvis de er svære at fjerne, Re-vedhæfte håndtagene og bruge dem til at trække ventil stængler.

•Løsn nødder på de modsatte ender af ventilen stammer, fjerne skiver og erstatte dem med nye. Det er en god idé at tage en af de slidte skiver til hardware butik for at være sikker for at købe nye skiver, der er den rigtige størrelse. Hvis de er alt for alvorligt slidt for at fortælle deres størrelse, tage en af ventil stilke til butikken for at finde erstatninger.

•Køre den din finger omkring ventilen pladser inde i vandhanen. Hvis de føler ujævn, mineralforekomster kan have indsamlet, og der kunne være årsagen til lækagen. Hvis der er én eller to bump, file dem ned med en metal-fil, men hvis indskuddene er omfattende, skru hane fra karret og tage det til et Maskinværksted have ventilsæder re jorden. Slibning en ventilsædet er en præcision job, som gøres bedst af en professionel.

•Sæt de nye skiver på enderne af ventilen stammer og Skru de fastholde skruer tilbage på. Indsæt stænglerne tilbage i vandhanen, og skru fastholde nødder tilbage på. Erstatte håndtagene og skubbe hætterne tilbage på at dække skruer. Tænd for vandet igen og kontrollere for lækager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com