Hoveddøren sko Rack ideer

April 17

Den klynge af sko, der ofte indsamler på døren skaber rod og en potentiel trippende fare. En hoveddør sko opbevaring systemet holder skoene pæn og ordentlig, at gøre det lettere at finde par, når du er klar til at forlade. Overveje både størrelse og stil sko reol til at sikre, at det passer ind i dit hjem decor.

Kommercielle sko reoler

En række af sko stativer er tilgængelige på de fleste butikker med møbler. Indstillingerne omfatter hylder, cubbies og hængende sko indehavere. Hvis du har en pels skab nær din front forstuen, er en over-the-door sko rack en mulighed. Du kan hænge den på indersiden af skabet døren at holde skoene handy men skjulte. Måle den tilgængelige plads, så du kan købe en sko rack, der passer til rummet. Hvis du ikke har en masse gulvplads, kigge efter en høj, smal sko rack for mere lagerplads uden at optage mere gulvplads.

Avisholdere

Længe magasin eller bog stativer, der monteres på væggen tilbyde et alternativ til kommerciel sko stativer. Stativerne har typisk smalle hylder med lameller, der løber langs forsiden for at holde magasinerne på plads. I stedet for wedging magasiner eller bøger i racket, slide dine sko i så de forreste lameller holde skoene på plads. Denne indstilling giver dig mulighed at montere sko rack på væggen, så ingen gulvplads er tabt. Hvis du har en opbevaring bænk nær hoveddøren, prøve at montere den magasin rack over det, så skoene er handy.

Pløkker

Pløkker tilbyder en anden sko opbevaring opklaring af hoveddøren. Gøre en enkelt pind stå ved at skrue en pløkkerne i en bred bestyrelse brugt som base. Slå sko hovedet over pindene. For en væg sko indehaver, vedhæfte pinde på en opadgående vinkel til et bord. Skrue board på væggen med pindene pegende opad. Skub dit fodtøj over pinde at holde dem på plads.

Bakker

Et alternativ til et rack er en sko bakke på gulvet. Skufferne er ideelle til vinter eller regnfulde måneder når sko har tendens til at være våd. Bakken holder vandet der drypper rabat på de sko, indeholdt så den ikke kører over hele gulvet. Kommercielle sko bakker er tilgængelige med en lille læbe at holde skoene indeholdt. Et alternativ er at købe din egen bakke eller plastikbeholder med lidt højere sider at holde sko bedre indeholdt. Placer en gummimåtte med huller i det på bunden af bakken. Dette giver mulighed for vand fra våde sko og støvler til at dryppe til bunden samtidig holde sko ud af vandet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com