Hvad gør man hvis din brusebad patron er fast

April 19

Bruser patron er den eneste del i din vandhane, der styrer vand strømningshastigheder og temperatur. Det er også ofte erstattet at opgradere vandhane ydeevne og at fastsætte lækager. Hvis patronen er fast, er der måder til at udtrække det uden at kalde en blikkenslager eller beskadige vandhanen.

Fjerne holderne

Alle blækpatroner har en fastholde mekanisme, der holder dem på plads. Uden det patronen vil bare pop ud på grund af vandtryk og kraft bag det. Husk, at patronen forhindrer vand i at komme gennem vandhanen når håndtagene er slået til den slukkede position. Ser omkring stammen af patronen, del på udgangen, og rundt i bunden af vandhanen kroppen hvor patronen er installeret for klip, eller møtrikker og skiver, og fjerne dem med tænger eller i hånden. Derefter forsøge at fjerne patronen.

Løsne Sediment sæler

Et sediment sæl gør, at fjerne enhver patron vanskeligt. Dette er en ring af sediment opbygning omkring kanten af patronen hvor det opfylder vandhanen kroppen. For at bryde dette segl, greb enden af patronen stilken med et par lette tænger. Drej forsigtigt blækpatronen frem og tilbage, indtil sediment forseglingen er brudt. Nu, skub forsigtigt patronen ud af vandhanen.

Patron aftrækkere

Hvis sediment seal er virkelig dårlig er en patron aftrækker det bedste bud. Dette er et værktøj, der bruges specifikt til at fjerne patroner. Det er runde, har en gevindende og passer kun din særlig patron. Købe en fra din vandhane producent eller en vandhane dele butik. Fastgør enden til stilken af patronen ved at skrue det op på stilken. Fortsætte med at gøre det for at bryde sediment segl og træk patronen ved at trække tilbage patron aftrækker håndtag.

Alternative metoder

Hvis du har en ældre vandhane, hvor håndtaget skruer på stilken af vandhanen, er der en alternativ metode til at bruge en patron aftrækker. Når du har fjernet alle de fastholde klip og nødder, vedhæfte håndtaget ved at skrue det til ende af patronen stilken. Derefter, ved hjælp af håndtaget som en greb, trække sig tilbage og fjerne patronen. Vride håndtaget frem og tilbage for at bryde sediment seal hvis nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com