Hvad at afskære når beskæring en fersken træ

April 20

Hvad at afskære når beskæring en fersken træ

De fleste frugttræer kræver årlig beskæring som en del af en regelmæssig vedligeholdelsesplan. Beskæring fremmer sund vækst og højere udbytter og forhindrer mange problemer forbundet med frugttræer. Beskæring en fersken træ har specifikke mål. Træet skal være åbent nok i baldakin at tilskynde luftstrøm og forhindre svamp. Terminal knopper og aksillær skud skal være lykkedes at fremme forgrening og dannelse af sunde blomster og frugt. Hele træet skal sørges for at opnå en stærk ramme, der vil støtte afgrøden. Årlig beskæring vil tage fat på disse spørgsmål og mere for et robust produktive træ.

Døde og syge træ

At fjerne døde og syge træ i første omgang vil gøre det muligt for dig at se resten af træ skelet bedre. Der er ingen mening at brudt træ, så det er ikke længere at få fodret og vil ikke producere. Nedskæringer bør forlade 1/2 tommer træ bag og være i en lille opadgående vinkel, som vil aflede drypper af fugt. Syge træ skal få skåret ud, da det vil fremme spredning af patogener.

Åbn baldakinen

En åben baldakin er vigtigt at lade lys og luft i, men også at tillade pesticider eller eventuelle behandlinger til at få adgang til alle dele af træet. Det gør lidt god til at behandle træet når kun en lille af vil det få medicinen. De første nedskæringer vil være dem, der fjerner krydsende grene og derefter grene, der er for tæt på hinanden. Grene bør have 3 til 4 inches mellem dem, eller som de vokser de vil ende med at røre. Frugt, der danner grene, der er for tæt på ofte er falder ud eller beskadiget og forslået. Du det færdige udseende skal være 5 eller 6 fod dyb og 5 eller 6 fod fra center til ydersiden af baldakinen.

Tilskynde vegetativ vækst

Nedskæringer på terminal knopper af grene kaldes pos. nedskæringer. Terminalen knopper form vegetative vækst, og Hvornår skære ned, de fremme ny vækst og stærkere grene. De bruges til at kontrollere styrken af lemmer og tilskynde til forgrening. Pos. nedskæringer er mest effektiv på unge nyplantede træer. Pos. nedskæringer på ældre træer bør primært ske på indre grene. Skæring på ydersiden grene vil bare opmuntre kvist og blad vækst. Modne træer skal have nået statur du har brug for og vægten lægges på beskæring for management og produktion, ikke generel vækst.

Vand tud

Fjerne vand tud eller oprejst vækst. Grene, der vokser lodret producere lidt frugt af dårlig kvalitet. De skygge også lavere grene, når de blad ud. Opretstående vækst vil hæmme den naturlige forgrening, som du ønsker og kan bidrage til fortrængning af kronen. Vand tud bør fjernes hele vejen til lemmer, som de stammer fra. Nogle kalder disse suckers og de forekommer i de fleste frugttræer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com