Marmor polering produkter

April 20

Marmor er en type af metamorfe bjergarter består for det meste af calcit eller dolomit, og er mest almindeligt anvendt til skulptur og byggematerialer. Marmor er en smuk og ønskeligt æstetiske, som de forskellige typer af rock swirl og mesh i og omkring hinanden. Den eneste måde at holde din marmor ser sit bedste er at polere overfladen regelmæssigt; der er en række forskellige pudse at vælge imellem.

Marmor og granit plejeprodukter

Marmor polsk og Protector er en polsk og sealer at bringe farve og dynamikken i poleret marmor. Det tilføjer også en klar beskyttende lag over den marmor, der modstår vand, olie og snavs.

Marblelife

Marblelife marmor polske højglans er nem at bruge til at gendanne gamle glans og fjerne lys ridser, ætsning og ring mærker forårsaget af almindelig brug af overfladen. Dette produkt er bedst bruges på tabeller, tællere, pejse, forfængelighed og vægge. Marmor liv lægger også en 6-tommer håndholdt buffer, som buffs kedelig polsk tilbage til sin skinnende finish.

Naturlige sten interiør

MB-11 marmor polering pulver er en professional-bedømme marmor polsk, der fungerer bedst på hård-til-get-out ætser og vand pletter på marmor overfladen. I modsætning til andre polermidler, at coat overfladen, polerer MB-11 med slitage og friktion uden syre, som er udført i marmor fabrikker.

Nye dimensioner

Mest arbejdskraft intensive af marmor polermidler, marmor polering pulver skal blandes med vand, så hånd-poleret med en speciel polering pad. Dette produkt er dog værd at arbejde, som det efterlader ingen filmy rester og får det værste frem i dit etch og vand pletter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com