Hvornår man skal plante frugttræer i Texas

April 23

Hvornår man skal plante frugttræer i Texas

Texas har et varmt klima, hvilket betyder, at der tidligere end træer skal plantes frugttræer i denne tilstand i mange andre stater. Timing er vigtig, men det er også vigtigt, at du vælger de rigtige træer for din placering, plante dem i et område med god dræning og rigelig sollys og giver god opfølgende behandling.

Æble- og pæretræer

Æbletræer bør plantes i det tidlige forår i Texas, så snart jorden ikke er for vådt. Prøv at få unge træer i jorden så hurtigt som du kan, når du køber dem. Æbletræer bør stadig være hvilende på tidspunktet for udplantning. Pæretræer bør plantes i slutningen af vinteren eller det tidlige forår.

Stenfrugt

Sten frugter som ferskner, blommer, abrikoser og nektariner bør plantes tidligere end æbletræer. Texas A & M University anbefaler plantning sten frugttræer før 1 marts; Dette giver mulighed for rødderne at udvikle før foråret vækst starter.

Overvejelser

Når du køber træer til plantning, åbne bundterne og inspicere rødder for at sikre, at rødderne ikke er beskadiget eller tørret ud. Forbered jorden ved band eller gennem tilling før du plante træer, og grave huller store nok til at acceptere træerne uden kramper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com