Hvornår man skal plante grøntsager i Kansas?

September 30

Hvornår man skal plante grøntsager i Kansas?

Staten Kansas ligger primært i USDA plante zoner 5b og 6a. Den nordlige del af staten har årlige minimum temperaturer mellem -10 og -15 grader Fahrenheit, mens den sydlige del er minimum er normalt mellem -5 og -10. Plantning for de fleste grøntsager opstår i midten til slutningen af marts, men Kansas kan også støtte nogle sommer og efterår-plantet afgrøder.

Forår

Kål og andre kål som broccoli og blomkål er bedst når de plantes i midten til slutningen af marts i Kansas. Bladgrøntsager, endivie og hovedsalat, kan også plantes i denne periode, men vente indtil April collards, chard og spinat. Plante majroer, beats, radiser, kartofler og lignende rodfrugter i foråret så godt. Bønner, aubergine, peberfrugter, tomater og squash skal plantes i maj.

Sommer

Nogle afgrøder gøre godt med sommer plantning i Kansas. Disse omfatter søde kartofler, nogle squash, sukkermajs og lima bønner, som alle kan plantes i juni. En anden afgrøde af snap ærter, broccoli, blomkål, roer og kartofler kan plantes i juli, og fremstilling af fall afgrøder grønne såsom grønkål og anden afgrøder af spinat og salat kan plantes i August.

Efterår

Fremstilling af fast afgrøder til efteråret høst kan plantes i tidligt falde. Disse omfatter salat, spinat, radiser og majroer. Plante disse afgrøder i begyndelsen til midten af September til at høste før den første frost.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com