Gør det selv indkørsel mursten indgangen

April 25

En indkørsel mursten indgangen består grundlæggende af to mursten kolonner, en på hver side af indkørslen. Dette kan dog udvides til vægge eller et antal kolonner forbundet af træ hegn. Bygge en indkørsel mursten indgangen vil kræve visse værktøjer, samt en moderat mængde af fysisk anstrengelse. Den gode nyhed er, at hvis du er forpligtet til at gøre projektet selv, så du kan fuldføre en indkørsel mursten indgang i en til to dage, afhængigt af projektets størrelse.

Værktøjer

Du skal bruge en skovl og en pick for grave sidefødder; et hjul trillebør og blande hoe for at blande mørtel og beton; en masons murske for om mursten; en 4-fods niveau for VVS og nivellering mursten arbejde; tømrere pladsen for cirklens mursten; en mursten hammer til at forme murstenene; og et målebånd til dimensionering projektet. Du kan beslutte at føje flere funktioner til listen, men disse vil få arbejdet gjort.

Byggeri

Bygning sidefødder for struktur er den vigtigste funktion af processen. Sidefødderne skal være mindst 12 inches tyk og 4 inches større end bredden af mursten struktur. For eksempel, hvis du er ved at opbygge 16-tommer mursten kolonner, der er angivet på enkelt plader, bør slab være 20 inches af 20 inches.

Uanset hvilken type af mursten indgang du gøre--kolonne eller væg--du skal følge nogle få enkle regler, når om Murstenen. Først, Sørg for at mørtlen er konsistens Pandekage dej. Mørtlen vil gøre eller bryde projektet. Hvis mørtlen er for tynd, så murstenene vil ikke holde op, men hvis mørtlen er for tyk, så murstenene vil være svært at niveau når de er lagt.

Det første kursus af mursten skal være firkant ved hjælp af en tømrer square, og efterfølgende mursten kurser skal fordeles over det foregående lag. Kontrollere mursten vil hver tre kurser med en plan sikre, at projektet forbliver lige og niveau.

Når klodserne er blevet lagt og har tørret i ca 30 minutter, feje dem med en stiv børste; det vil hjælpe med at rense af overfladen. Mursten indgangen--kolonner eller vægge--kan være udjævnede off ved hjælp af mursten eller prefabbed beton eller kalksten. Disse hætter er købt fra alle leverandører af mursten. Simpelthen måle blokstruktur, og leverandøren vil skabe den korrekte størrelse cap til overhæng. Uanset fælles landbrugspolitik, overveje udhængende det 1 tomme over siderne af mursten arbejde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com