Måder at bruge skum jordnødder

April 26

Måder at bruge skum jordnødder

Du får en stor pakke med posten. Når du åbner det, nødt du til at grave gennem en stor mængde af skum jordnødder bruges til at beskytte elementet sendt til dig. De fleste mennesker kaste straks skum jordnødder væk. Dog kan du holde dem til forskellige anvendelser omkring huset.

Hammer søm

Skubbe små søm gennem en skum peanut at holde den stabil, mens du trykker på sømmet ind i en mur. Bryde skum og trække det væk, efter at neglen hviler delvist i væggen. Skum peanut giver et sikkert alternativ til din finger tips forsøger at holde neglen på plads.

Sprede lim

Placer lim den ene ende af en skum peanut. Holder anden enden af peanut mellem tommel- og pegefinger, spredt limen over et stykke træ, plast eller andre overflade. Ved hjælp af skum peanut for at sprede limen efterlader mindre rod end at bruge fingrene, og ikke vil forlade nogen rest. Efter spreder limen smide brugt skum peanut.

Beskytte skarpe værktøjer

Placer en skum peanut på slutningen af skarpe værktøjer du gerne holde i en skuffe i dit hus, såsom skruetrækkere og nål næse tænger. Peanuts vil beskytte dine hænder, når du rode i skuffen, og også holde tips af dine værktøjer ren.

Beskytte vægge

Skær et stykke af en skum peanut og lim til bagsider af spejle og billeder du hænge på væggen. Dette beskytter væggen fra scuff mærker fra rammerne. Det hjælper også spejl, malerier og billeder hænge jævnt.

Snemand håndværk

Lim skum jordnødder fra bunden til at lave en snemand håndværk. Brug din fantasi til at lave andre winter wonderland håndværk med dine børn, med de hvide-farvede objekter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com