Voksende B + svampe fra rug taske til hø

September 30

Voksende B + svampe fra rug taske til hø

Dyrkning af champignon er forholdsvis let og stamme B + er specielt nemt at dyrke. I betragtning af det latinske navn Psilocybe cubensis, er det hjemmehørende i Pacific Northwest. Det er en af de mest potente men mindst giftige af de psykedeliske svampe. Hætterne er rødlig kanel brun til gylden brun, men få blålige lilla, hvis de er stødt. Svampene er også kaldet "ko patty svampe" fordi de findes ofte vokser i kvæg græsgange.

Instruktioner

Voksende svampe i hø substrat med rug korn

•Anvend en kniv eller machete til at hugge op halm i 1/2-inch stykker. Sætte det ind i pudebetræk og Tilføj 2 kopper korn, rug og 1 tsk af kalk. Vikle pudebetræk og dykke blandingen ind i det varme vand. Lad det sidde i en time.

•Træk pudebetræk ud af vandet og lad det køle og afløb. Hæld blandingen på en ren sterile overflade. Åbn poly taske og tilføje et lille lag af substrat og derefter et lag af gyde. Suppleant to indtil posen er fuld og derefter binde det stramt. Punktere posen 30 til 50 gange med en steriliseret kniv.

•Opbevar taske i et varmt miljø som en garage. Temperaturen skal holdes omkring 70 til 75 grader Fahrenheit, hvis muligt. Når svampe begynder at spire, åbne posen. Holde underlaget misted men ikke våde.

•Klippe åbne posen som svampe vokser. Substratet skal vandes nok til at blive fugtig, men ikke gennemblødt eller svampe vil rådne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com