Hjemmelavet Split jernbane hegn

April 27

Når de fleste mennesker forestille sig en split jernbane hegn, billede de en type kaldet slange-jernbane eller orm hegn lavet af ru hånd-split tømmer, zig-zagging på tværs af et grønt græs. Slange-jernbane hegn er formentlig en af de letteste former for tunge hegn til at installere, kræver kun meget simple værktøjer og ingen skruer på alle. Det er transportabel, men kraftig nok til at holde stædig køer og uregerlige heste opstaldede sikkert.

Materialer

Uanset om du bruger autentiske split skinner, tilgængelige fra speciale hegn virksomheder eller mindre dyre landskab tømmer eller andre typer af skinner, metoden konstruktion er den samme. Du kan spike skinnerne sammen for at gøre hegnet mere permanent eller lad hegnet skinnerne løs, så det kan flyttes senere.

Layout

Markere den sti, du vil dit hegn skal følge med et par af flag i begge ender af en planlagt hegnet segment. Køre en stram snor mellem flagene. Samlesæt for hegnet vil være 8 inches fra slutningen af hver logfil. Base leddene vil line med strengen for at hegnet følger en lige linje og ikke vandre ud af kurs. Lægge det første kursus af tømmer i en serie af fladtrykte ligebenede vinkler. Apex af vinkler skal være ca. 3 fod fra strengen mærkning hegnet linje.

Første kursus

Lægge det første lag af logs langs den afmærkede sti. Placer ene ende af den første log på strengen af en ende flag så log overlapper streng på fælles (8 inches fra slutningen). Placer anden fælles i spidsen af vinklen 3 fødder fra den oprindelige streng. Lægge den anden log oven på fælles af første i spidsen af vinklen. Hvor de to logs overlapper er hvad der kaldes "fælles." Anden enden af den anden log vil krydse strengen på det næste fælles. Lå fælles i den tredje log nedenunder fælles i den anden log og lægge sin anden ende på toppen af den næste vinkel. Lægge den næste bane oven på tredjedel ved spids vinkel og køre det tilbage til den oprindelige plan. Zig-zag frem og tilbage, en log på jorden, næste på toppen, hele vejen til den modsatte flag.

Efterbehandling

Næste lå antallet af skinner skal du på hver vinkel sektion. Hvis du bygger en otte-jernbane hegn, skal du bruge otte rails pr. vinkel; fire for hvert ben af vinkel. Når du har alle dine rails lagt ud, komplet afsnittet af æglæggende hvert kursus over og under, skiftevis som du går. Du kan bruge korte bane sektioner som afstandsstykker på enderne, indtil du enten bygge en gate eller tilføje i næste afsnit. Når du er færdig med en sektion, lægge ud næste og bygge det på samme måde. Du kan køre jernbane pigge ind i leddene at sikre skinner, men hegnet vil være ganske robust når komplet og muligvis ikke fasteners. Gate rammer kan blive naglet omkring huller du forlader i hegnet. Brug korte rails plads enderne af hegnet eller oprette en skrånende støtte ved 90 grader ved at placere en korte bane laveste ned og derefter gradvis længere dem som du gå højere. Dette vil skabe en skrånende endedæksel og støtte afslutningen af hegnet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com