Sådan Beskær sølv blonder vinstokke

April 28

Sådan Beskær sølv blonder vinstokke

Sølv blonder vin, kendt botanically som Polygonum aubertii, også kaldet fleece vine, er en hurtigt voksende prydplante blomstrende vin. Ifølge University of Missouri, kan vin udvide mere end 20 fod i løbet af en vækstsæson. Betragtes som en semi-stedsegrønne Prydplante, planten er Vinterhårdføre ned til USDA Zone 4 og vil blomstre hele sommeren til efteråret. Mens vinstokke ikke kræver tunge beskæring i alle klimaer bloom ydeevne, dikterer dets hurtige vækst i normalt hård beskæring til at styre størrelsen og sprawl eller fjerne vinter skader. I varmere himmelstrøg med ubegrænset plads, kan beskæring krav være mindre indgribende.

Instruktioner

•Prune din sølv blonder vin tilbage i foråret efter den sidste hårde frost er forbi i din region, men før grene eller vinstokke spire nye grøn vækst.

•Prune ud nogen døde, misfarvede eller syge-leder grene at holde vin sundt og ser sit bedste. Træk forsigtigt alle stykker af stiklinger fra vinstokken massen til at sikre, at der er ingen rådnende stykker af plantemateriale, hvor de kan yngle sygdom eller mar udseendet af anlægget.

Kil størrelse og spredning af vin plante forsigtigt ved at udtynde overfyldt og sammenfiltrede grene, trimning tilbage spidserne af grene som ønsket og at reducere den højeste højde af vin, hvis det er nødvendigt.

•Resize et dårligt tilgroet, nøgne-centreret eller misdannet vin plante ved beskæring det tilbage til hovedstammen til en fod over jordens linje. Den deraf følgende vækst vil blive mere tæt og kompakt. Dette kan gentages årligt eller så ofte som ønsket.

•Pinch tilbage til nye udbud vækst på de terminal tips af stilke at tvinge forgrening lavere ned på vinstokken. Dette er nyttigt for kontrollerende størrelse samt bekæmpelse af bareness eller tyndere på nederste grene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com