Dimensioner for hvordan man opbygger en træ Boot Rack

April 29

Dimensioner for hvordan man opbygger en træ Boot Rack

Gemme dine støvler på en boot rack til at hjælpe dem udvise fugt og holder dem organiseret. Opbygge en brugerdefineret træ boot rack for dine støvler ved hjælp af cedertræ. Cedar er en holdbar nåletræ, der kan håndtere udsættelse for fugt, gør det muligt at være et passende valg for at opbygge boot stativer. Dimensioner for din boot rack afhænger af, hvor høj din støvler er. Taller støvler vil kræve længere dyvler til at gemme dem i modsætning til kortere støvler.

Instruktioner

•Measure dybde af støvler fra toppen af skoen til bunden af indersiden. Tilføj 3 inches til denne måling og skære en 1-tommer dyvel på denne måling for hvert par sko. Tilføje 7 inches til boot dybde måling og skære en 1-tommer dyvel på denne længde for hver par støvler. Det første sæt dyvler vil holde din forreste række af støvler, og dit andet sæt vil hold den bagerste række støvler.

•Drill et par af 1-tommer-dyb, 1-tommer-diameter huller i bestyrelsen for hvert par støvler. Space huller inden for hvert par 8 inches fra hinanden, så de er hver 2 inches fra kanten og plads par 4 inches fra hinanden.

•Sæt en dowel i hvert hul og skrue gennem bunden af bestyrelsen, til dyvler.

•Indstil indersiden af dine støvler over den forreste række dyvler så de er vinkelret på brættet og peger væk fra højere række dyvler. Sat resten af dine støvler fra det andet sæt dyvler, så de hænge over det første sæt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com