Blomstrende buske i Zone 4

September 30

USDA plante hårdførhed Zone 4 skærer tværs over den nordlige del af amtet og omfatter dele af Wyoming, Colorado, Montana, Nebraska, Dakotas, Minnesota, Wisconsin, New York, Vermont og Maine. En bred vifte af blomstrende buske vokser godt i denne zone, hvor kan temperaturen falde til minus 30 grader om vinteren. Disse buske producere blomster i et udvalg af farver, med en arter tilgængelige for en Zone 4 plantning der passer til din smag og behov.

Gule blomster

Zone 4 er den koldeste zone hvor busk rose vokser. Kultivarer som 'Radsun' og 'Radsunsar' har gule blomster. Disse buske vokse til 4 og 10 fødder henholdsvis. Busk-Potentil er en anden bush kendt for sit gule blomster, med den blomstrer ligner smørblomster. Busk-Potentil vokser til 4 fødder og fungerer som en foundation plante eller bruges i busk grænser. 'Gyldne lys' er en løvfældende azalea hybrid for Zone 4. Det har gule blomster, blomstrer i maj og vokser mellem 3 og 6 feet tall.

Røde blomster

Hvis du søger en busk med røde blomster egnet til Zone 4, har weigelas og roserne flere repræsentanter. Weigela hybrider som 'Menuet', 'Victoria', 'Rød Prince', 'Rumba' og 'Tango' alle besidder røde blomster. "Betty Boop" er en type af lactuella rosenhæk med røde blomster, mens 'Hansa' og 'Morten' sorter af rugosa rose også har røde blomster som et fælles træk. Træet peony hybrider sådanne 'Shimna Nishiki' og 'Kronos' også har røde blomster.

Blå blomster

Tre separate typer af lilla hybrider har blå blomster til dem i Zone 4, der foretrækker denne farve. Man er 'Wedgewood Blue' hybrid af de almindelige lilla--en arter vokser til mellem 4 og 6 fod høje. En anden er den højere 'Agincourt skønhed' sort, kan skabe vækst til 15 fod. Den 3 - 5 fod høje 'lille dreng blå' også viser sig blå blomster. Anlægget bly klynger af blå blomster udvikle på spikes over 3-foot-tall bush.

Orange blomster

Diverse arter producere orange blomster og håndtere vækstbetingelser i Zone 4. Japansk kvæde hybrid 'Alpina", vokser til 12 inches, fungerer godt som en foundation plante eller i stenhøje. Den vokser i de fleste jordtyper og dens frugter bruges i gelé og bevarer. Et shrubby pæon kendt som "Tessera" har store orange kronblade, hvilket gør dens blomster iøjnefaldende og prangende. En japansk arter, furin-tsutsuji, har orange blomster formet som klokker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com