Er Non-Stick belægninger på køkkentøj Safe?

September 30

Spørger, om ikke-stick køkkengrej er sikker er som at spørge, hvor mange penge du har brug at blive rig. I begge tilfælde er svaret baseret på hvem du spørger. DuPont, en af de største producenter af ikke-stick køkkengrej, bevarer ikke-stick belægninger er sikker, hvis anvendes ifølge producentens anvisninger. Mindst én forbruger watch gruppe hævder det stik modsatte og to undersøgelser tyder på en mulig sundhedsfare. Stadig andre beviser peger på den måde ikke-stick køkkengrej bruges i stedet for de kemikalier, der findes i belægningen.

Giftige gasser

Environmental Working Group er meget udtalt på farerne forbundet med ikke-stick køkkengrej. Kemikalier udledes under tilberedningen er farlige for mennesker og dødbringende til fugle, ifølge gruppen. For at bevise punktet, bestilt EWG to tests. Formålet med testene skulle vise sig, at farlige kemikalier er frigivet, når ikke-stick køkkengrej er forvarmet på en almindelig ovn. I den første prøve opnået en Teflon-belagt pan 736 grader F inden for tre minutter og 20 sekunder med brænderen placeret på høj varme. I den anden prøve opnået en Teflon-belagt pan 721 grader F inden for fem minutter. DuPont erkender, at belægningen på 660 grader F, begynder at bryde og frigiver giftige kemikalier i luften. Disse giftige kemikalier omfatter monofluoroacetic syre, også kaldet sammensatte 1080. MFA er dødelig for mennesker, og har været brugt i pesticider og som en kemisk krigsførelse agent. EWG siger den kemiske opdeling af ikke-stick belægninger kan dræbe fugle og forårsage polymer fume feber hos mennesker.

Kolesterol

Perfluorooctanoic syre er en kemiske bruges på ikke stick køkkengrej. Det udgør mulige sundhedsfarer, ifølge resultaterne af projektets C8 sundhed, offentliggjort i September 2010 udgave af "Arkiver af børnelæger og unge medicin." Undersøgelsens deltagere var 12,476 børn udsat for kemiske gennem drikkevand. Forskerne af undersøgelsen konkluderede, "PFOA var signifikant forbundet med stigninger i total kolesterol og LDL-C" og "warrants yderligere undersøgelse."

Lav fødselsvægt

Spædbørn udsat for forbundet sulfonat og perfluorooctanoic syre i livmoderen kan have en lavere fødselsvægt og mindre hoved størrelse, ifølge forskere på Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. Forskerne testede umbilical snore af næsten 300 nyfødte født vaginalt. Perfluorooctanoic syre blev fundet i hver prøve. Den ledende forfatter af undersøgelsen, Benjamin Apelberg, Ph.D., bemærkes, at indvirkning på sundhed er usikker, og at mere testning er nødvendig.

Tilberedningsmetoder

De farer i forbindelse med ikke-stick belægninger er direkte relateret til den måde, ikke-stick pan bruges ifølge Robert Wolke, professor emeritus i kemi ved universitetet i Pittsburgh. Normale madlavning ikke vil forårsage frigivelse af farlige kemikalier, siger Lohmann. dog overophedning en tom eller næsten tom ikke-stick pan måske. Hvis en ikke-stick belagt pan er tilladt at nå 600 grader, "alle former for giftige kemikalier er frigivet." Lohmanns erklæring bekræfter de EWG og DuPont; madlavning temperatur er direkte relateret til de farer i forbindelse med ikke-stick køkkengrej.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com