Hvordan man dyrker Citrus Microcarpa

April 30

Citrus microcarpa går også ved Citrofortunella microcarpus videnskabelige navn, men det er mere almindeligt kaldet calamondin. En meget sur citrusfrugter, calamondin er en krydsning mellem en mandarin orange og en kumquat. I dele af Asien, især Filippinerne, er calamondin den mest populære citrusfrugter, bruges ikke kun til mad, men også mange medicinske formål. I USA er calamondin hovedsagligt dyrket som en attraktiv dekorative træ med meget duftende blomster i foråret, efterfulgt af sin lyse orange frugt. Mere koldt-tolerant end mest citrus, calamondin kan dyrkes i USDA plante hårdførhed Zone 8 gennem Zone 11. I koldere zoner, kan det dyrket i en beholder og flyttede til et beskyttet sted i løbet af vinteren.

Instruktioner

•Grow plant i fuld sol til den bedste frugtproduktion. Calamondin vil tolerere halvskygge, men vil ikke præstere sit bedste under sådanne betingelser.

•Kapacitet etableret træer, når de øverste 1-2 inches af jord er tør. Nyplantede træer kræver hyppig vanding, og må ikke tørre ud. Lad ikke calamondin i klamme jord, dog eller bladene vil bliver gule og falder af.

•Fertilize hver måned i løbet af foråret og sommeren vækstsæson, ved hjælp af vand-opløseligt gødning beregnet til citrus.

•Prune kun til at bevare træets form eller fjerne nogen syge eller døde grene.

•Wash eller slange ned løv ofte at forhindre skadedyrsangreb af mide eller skjoldlus.

•Harvest frugt da det er fast og jævnt farvet orange med ingen grønne områder. Skæres frugten fra træet i stedet trække, for at forhindre skade på frugten. Calamondins ikke holde sig frisk så længe andre citrusfrugter, så brug frugten inden for et par dage efter høst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com