Insekt & Disease Control for frugttræer

May 1

Insekt & Disease Control for frugttræer

Dyrke frugt i en hjem orchard kan blive vanskeligt for mange novice gartnere, fordi frugttræer ofte tiltrækker skadedyr og sygdomme. At vide, hvordan man kan beskytte frugt og træer fra skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse angreb indebærer efter et par enkle trin.

Køb

Begynder ved at købe frugttræer fra en velrenommeret planteskoler, der garanterer dens produkter er fri for sygdomme og skadedyr.

Plantning

Ideelle plantning betingelser for frugttræer omfatter områder med fuld sollys og drænet jord. Fugtigt, regnvejr og våde forhold race insekter og sygdomsfremkaldende svampe.

Multipurpose Spray

Nogle producenter foretrækker at arbejde med en multipurpose spray, som indeholder pesticider og fungicider som Methoxychlor, Malathion og Captan. Men, pesticider og fungicider ofte nødt til at blive brugt på forskellige tidspunkter i løbet af vækstsæsonen.

Pesticider og fungicider

Pesticider bør ikke anvendes i den blomstrende fase når insekter der skal bestøve træerne. Arbejder med pesticider og fungicider separat tillader avlere til at behandle træerne efter behov.

Frugt fjernelse

Fjerne alle frugter fra træerne, når de er modne. Selv beskadigede eller forslået frugter skal plukkes som overmoden frugt tiltrækker insekter og svampe.

Advarsler

Arbejde med pesticider kan være farlige. Læs alle advarselsmærkater og følg instruktionerne nøje. Også, kun behandle træer som nødvendigt fordi over eksponering kan forårsage insekter til at blive resistente over for kemikalier.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com