Jute anlægget dækker kan stå på i løbet af dagen?

September 30

Jute anlægget dækker kan stå på i løbet af dagen?

En naturlig fiber, jute er også kendt som hessian. Jute er anvendes til at ombryde gravet root bolde af planter fra planteskolen at indeholde jorden og vand og luft at stadig nå rødderne. En anden værdifuld brug for jute er som en beskyttende wrap eller dækker over planter til at beskytte dem mod kulde, tørring vind og skoldning sollys, især om vinteren. Jute tillader lys og luft til planterne, men det bør ikke anvendes på planter i løbet af vækstsæsonen. Brug kun jute som et plantedække, når planten er hvilende og der er lille chance for planternes vækst på grund af ugæstfri kolde temperaturer.

Tidsramme

Jute kan anvendes som en midlertidig plantedække fra efterår til forår for at beskytte sarte planter fra kolde. Placer ikke jute over aktivt voksende planter, når solen skinner og temperaturer er varm, fordi jute kan begrænse lys til fotosyntesen eller fælde luft og forårsage anlægget for at opleve varmt og beklumret luft. Planter har brug for kuldioxid og udvise ilt under åndedræt; Undlad at blokere denne gasudveksling fra foråret til at falde. Jute indpakket og sikret over planter om vinteren, når planterne er hvilende, behøver ikke at blive fjernet i løbet af dagen.

Fordele

Indpakning en hvilende plante med jute hjælper skjold bladene eller kviste fra tørring kold vind og opvarmning, tørring solens stråler i vinter. Stedsegrønne planter, enten med nåle eller bred-blade, drage fordel af jute som dækker for luft og lys når planten men temperaturer og luftfugtighed er modereret under jute dækker. Når jorden er frosset, rødder gør ikke optagelsen vand og transportere det til kviste og stængler. Tørre vind og direkte sollys kan dehydrere kviste og blade, forårsager blade skoldning og død. Jute reducerer luft-flow på tværs af løv og nuancer solen, forhindre vandtab fra plantevæv.

Fjernelse

Det er vigtigt at fjerne jute fra planter, når den koldeste del af vinteren passerer. Denne timing varierer efter region. Dækker en rhododendron eller cypress i Alabama er nødvendigt kun i januar og begyndelsen af februar, men i Minnesota, jute dækker giver beskyttelse fra slutningen af November til slutningen af marts. Når dagtimerne temperaturer konsekvent får over 50 grader Fahrenheit i slutningen af vinteren eller det tidlige forår, skal jute wraps og belægninger fjernes. Forlader jute på sent forhindrer opvarmning af jord og plante væv, forlænge deres vækstdvale og potentielt forstyrre deres naturlige biorytmer.

Sommer brug

Jute kan være en bekvem plantedække at bruge sommeren til at beskytte planter mod kemiske afdrift, flyvende insekter, fouragere dyr eller skoldning eftermiddag solskin. Uanset af hvilken grund, jute dækker bruges, fjerne dem i løbet af dagen, især i morgentimerne, at tillade fotosyntese at forekomme. Dækker aktivt voksende planter er problematisk, fordi det kan begrænse bestøvende insekter i at nå blomster, snap svage stængler eller skud, eller langsom tørring af bladene og føre til svampesygdomme. Hvis varme og sol skoldning sker i sommer, kun skygge planten under varmen fra om eftermiddagen for at køle det, men fjerne det, før solnedgang.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com