Sådan installeres en DIY hjem sikringssystem

May 2

Sådan installeres en DIY hjem sikringssystem

En DIY hjem sikringssystem kan være en penge saver. Hjem sikkerhed installationen kan gøres af en boligejer, i mange tilfælde. Gør det selv alarmsystemer kan være kabelforbundet, men de trådløse typer er meget lettere og hurtigere at installere.

DIY sikkerhedsudstyr ændres hele tiden, så se online til de nyeste systemer, der er tilgængelige. De fleste sælges som kit eller pakke med alt hvad du behøver at installere et grundlæggende system.

Vælg en DIY hjem sikringssystem, der indeholder alle de sensorer, du har brug for døre og vinduer i dit hjem, samt eventuelle bevægelsessensorer og røgalarmer du ønsker.

Instruktioner

•Vælg en placering til panelet DIY Alarm:

Kontrolpanelet skal placeres bekvemt for nem tilkobling og frakobling. Det skal være i nærheden af en stikkontakt i væggen, og hvis det er nødvendigt at sende signaler off-site det skal en telefon-forbindelse. De fleste systemer kan programmeres til at ringe til din telefon og/eller en central overvågningsstation.

Tilslutte telefonlinjen til panelet, og stik i lav spænding transformer. Systemet skal være strøm til prøvning de remote sensorer, som de er installeret.

•Installer sensorer på døre og vinduer:

Trådløs alarm sensorer består af en sender og en magnet, og installere på den indvendige side af åbningerne. Test hver sensor placering først for at være sikker på det er inden for rækkevidde af Styrepanel.

Monter senderen på døren eller vinduet rammen, og fastgør magneten til døren eller bevægelige del af vinduet. Hvis trim molding eller skodder gør dette vanskeligt, prøv at bytte placering af senderen og magnet. Brug, uanset hvilken metode bedste giver mulighed for korrekt justering af magnet.

Brug skruer til at sikre enheder, forboring huller, hvis nødvendigt.

Nogle sensorer bruge skræl og stick montering i stedet for skruer. I dette tilfælde, rense hver overflade med et fugtigt stykke køkkenrulle og lad det tørre før stikning enheder på. Magneter skal flugte med sendere for korrekt drift, eller falske alarmer vil resultere.

•Tilføj bevægelsessensorer:

De fleste DIY sikkerhedssystemer indeholder en bevægelsesdetektor eller to. Find sensorer for at se de største værelser i huset, til at opdage bevægelse over det største område. Hjørne-montering normalt dækker det største område, og ser bedre ud end at have en enhed, der er installeret i midten af en mur.

Ideen er ikke at dække hver kvadratfod af plads, men at forhindre en ubuden gæst i at flytte let gennem hjemmet.

Fastgør bevægelsessensorer på væggen ved hjælp af skruer og plastik ankre, eller skruning direkte i hjørnet studs, hvor det er muligt.

Undgå sigter bevægelsessensorer på varmekilder som brændeovne og pejse.

•Installer røgalarmer:

Placer disse udenfor soveområder, følge installationsvejledningen. Kontrollere lokale bygningsreglementer for foreslåede placering af røgalarmer. Hvis du er i tvivl, skal du montere dem ved siden af nogen eksisterende elektriske røgalarmer. Ikke installeret røgdetektorer i køkken områder eller garager, at forhindre falske alarmer.

•Program kontrolpanelet:

Når alt udstyr er installeret, programmet sikkerhed panel inkluderet anvisninger.

De fleste gør det selv alarmtavler omfatter en programmering regneark for notering alle enheder i systemet. Fyld det ud (i blyant!) først. Dette gør programmering nemmere, og giver en post i tilfælde af ændringer skal gøres i fremtiden.

Hvis den DIY system har trådløse nøgleringe for tilkobling og frakobling, kan disse nu indskrevet i systemet.

•Test systemet:

Arm security system ved hjælp af Kontrolpanel og vente på exit forsinkelse udløber. Derefter åbne en dør eller et vindue og kontrollere, at en alarm opstår. Frakoble systemet, og Gentag testen ved hjælp af den trådløse nøglering for tilkobling.

Overvågede systemer, kontrollere at signaler blev sendt korrekt, enten til din telefon eller central station.

Tips & advarsler

  • DIY alarmsystemer har normalt en dørklokke funktion, der kan bruges til at teste hver dør og vindue sensor før montering det permanent.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com