Naturlige måder at rense en sten flisegulv

May 2

Naturlige måder at rense en sten flisegulv

Natursten fliser etager og injektionsmørtel er meget porøse og hvis tætnet, kan nemt absorbere rengøringsmaterialer. Derfor er det ekstremt vigtigt at læse materialer om pleje af dine sten fliser og følge alle pleje retningslinjer. Før du bruger nogen rengøring materiale, naturlige, eller ej, teste renere i en lille skjult område eller hjørne af flise mindst 24 timer inden brug på hele gulvet for at sikre ingen misfarvning opstår.

Varmt vand og damprensere

Varmt vand og damprensere er en sikker og naturlig måde at rengøre sten flisegulve. Damprensere eller damp mopper kan købes for under $100. Steam cleaners arbejde ved at opvarme vand til damp, der renser gulve. Hvis du ikke ejer en damp renere, kan du fylde en spand med vand, der er så varmt som du kan tåle og derefter mop sten flise gulvet rent.

Citronsaft

Bland en gallon af varmt vand med 3 tbsp. naturlig citronsaft. Moppe dit natursten flisegulv rengøring med denne blanding. Det er vigtigt at bemærke at citronsaft er naturligt sure og kan beskadige ulukkede injektionsmørtel eller fliser, især hvis det ikke er fortyndet korrekt. Men, hvis de anvendes korrekt på forseglet injektionsmørtel og fliser, citronsaft kan være en sikker og naturlig rengøring stof.

Eddike

Eddike er en naturlig deodorizer og desinfektionsmiddel. Det er en sikker og naturlig måde at rengøre sten flisegulve. Bland en fjerdedel kop eddike med én gallon af varmt vand og mop gulvet. Efter gulvvask med eddike, mop hele området med rent vand og tør med et håndklæde eller klud. Eddike er surt, og hvis tilbage til at sidde på toppen af fliser og fuger, det kan spise løs på overfladen og forårsage misfarvning. Hvis anvendes korrekt og ikke overladt til at sidde på Natursten fliser eller injektionsmørtel, kan det imidlertid være en meget effektiv, naturlig rengøringsmiddel.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com