DIY Under tabel opbevaring bakker

May 2

DIY Under tabel opbevaring bakker

Du kan tilføje lagerplads til arbejde tabeller, som håndværk eller kunst tabeller, ved at tilføje en opbevaring bakke på den under side af bordpladen. Mens der er kits du kan købe til dette formål, kan du gøre din egen under tabel opbevaring bakker med forsyninger, der er let tilgængelig på en isenkræmmer. Dette vil tillade dig at tilpasse projektet til dine behov. Omfatte opbevaring bakker på begge ender af en tabel, du bruger til opgaver, der kræver forsyninger let ved hånden.

Instruktioner

•Sæt to u-kanal sektioner på et arbejdsoverflade med åbne sider overfor hinanden, så at hvis du lægger dem sammen på langs, de ville danne en boks. En u-kanalen er en "U"-formet metal bar, der er brugt til mange forskellige byggeprojekter. Det kommer i en lang række metaller og finish. Vælg en metal og Udfør for at supplere tabel hardwaren.

•Measure 6 inches i fra hver ende af u-kanalen sektioner ved hjælp af et målebånd og markere målingerne med en blyant. Måle og markere midten af hver u-kanal.

•Drill gennem oversiden af hver u-kanal sektion på den markerede side ved hver måling med en 3/8-inch borehoved, ved hjælp af Boremaskinen. Bore gennem bunden overfladen af hver kanal sektion med en 1/4-inch borehoved. Disse er monteringshullerne. Skruehovedet vil klart 3/8-inch hul og Fastgør til 1/4-inch hul mens akslen vil være i stand til at passere gennem det.

•Sæt u-kanal sektion parallelt med hinanden på den under side af bordet, med de større hul vender gulvet og mindre hullet mod undersiden af bordpladen. De åbne sider af den engelske kanal bør være over for hinanden. Indersiden kanter, fra kanal til kanal, bør være fordelt 18 inches fra hinanden. Dette vil tillade den plast bakke til at glide langs den nederste side af kanalen.

•Kontroller træ skruer gennem monteringshullerne i kanalerne, i den under side af bordpladen, med en skrue pistol til at fastgøre kanaler på plads.

•Skub opbevaring bakke mellem kanalerne. Lip på ydersiden af bakken vil hvile på den nederste side af kanaler og tillade dig at trække skuffen ind eller ud til at få adgang til din opbevaring elementer.

Tips & advarsler

  • Brug farvede bakker, hvis du installerer flere nedenunder dit bord, så du kan let organisere forskellige elementer og anerkende dem af farven på skuffen.
  • Bære øjenbeskyttelse, når de opererer elværktøj.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com