Hvilken temperatur skal jeg indstille klimaanlægget

May 3

En behagelig temperatur inde i dit hjem er i forhold til temperaturen udenfor. For maksimal komfort og for at spare energi, skal du indstille din termostat for forskellige temperaturer afhængig af årstiden og tidspunktet på dagen. Altid sætte ventilatoren på din termostat til "Auto" i stedet for funktionen "On" og bruge loft fans til at øge din komfort på værelserne, du bruger oftest uden at skulle justere temperaturen i hele hjemmet.

Sommer

I sommeren, den optimale temperatur for energibesparelser er 78 F. indstille din termostat til en temperatur, der gør dit hjem, føler dig tryg, men der er så tæt på 78-graders mål som muligt. Loft fans flytte luften, så rummet føles køligere end den faktiske temperaturindstilling og du måske opdage, at din familie er komfortable ved en højere temperatur når fans er på.

Vinter

I vinteren, skal du indstille din termostat til 68 F at spare energi. Det kan lyde som en lav temperatur, men da du iført vintertøj, denne temperatur er ikke ubehageligt. Hvis luften er for kold, flytte temperaturen en grad en time at finde den bedste temperatur for din familie.

Dag

Hvis din familie tilbringer det meste af dagen hjemmefra, indstille din termostat 5 til 10 grader køligere om vinteren og 5-10 grader varmere i sommer i løbet af dagen. En programmerbar termostat vil automatisk sænke din temperatur, når du forlader og kan vende tilbage til din normale temperatur 30 minutter før du kommer hjem. Du vil kun mærke temperaturen ændre på din elregning, da du ikke længere betale for opvarmning og afkøling, at du ikke behøver.

Nat

Sæt din temperatur op til 5 grader højere om natten om sommeren og 5 grader lavere om vinteren. Din kropstemperatur sænker lidt under søvn, hvilket betyder, at en højere aircondition temperaturindstilling om natten om sommeren vil føle det samme under sovetid som lavest indstilling føles i løbet af vågne timer. Om vinteren, er du dækket med tunge tæpper i løbet af natten, så højere dagtimerne varme indstilling ikke er nødvendigt om natten.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com