I Husqvarna motorsav historie

May 3

Den første motorsav var en stor, akavet, farlig maskine, der havde to folk til at fungere sammen. Husqvarna, et svensk selskab, begyndte fremstilling motorsave i 1959. Siden da, har selskabet ført an i forbedre motorsave, hvilket gør dem lettere, sikrere og nemmere at håndtere.

Husqvarna

Husqvarna er et Stockholm-baserede producent af udendørs magt værktøjer bruges til at skære og vedligeholde græsplæner, haver, skove og parker. Virksomhedens produktsortiment omfatter plæneklippere, løvblæsere, trimmere, havetraktor, kædesave og deres tilbehør, værktøjer til at skære beton og sten, og beskyttende tøj. Husqvarna sælger sine produkter på verdensplan.

Motorsave

Ifølge Husqvarna, den første motorsav, en stor, vandkølet maskine, der skulle køres af to personer, blev indført i den tidlige del af 1900-tallet. Storskrald og farligt var de motorsave blev hurtigt uundværlig værktøj for skovbrugere og park vedligeholdelsesarbejdere, der brugte dem til faldt træer. På dette tidlige tidspunkt havde arbejderne til at hugge lemmer fra træerne med økser, da motorsave var for tunge til at blive brugt til at arbejde.

Husqvarna træder motorsav marked

Husqvarna bragt ud af sin første motorsav i 1959. Et par år senere, i 1962 indførte det Model 70, som var hård nok til at tage ned træer, men lys nok til at bruge til at afskære lemmer. I 1968 traf selskabet sine produkter på verdensplan, åbne markeder i mange fremmede lande.

Innovationer

Ingeniører på Husqvarna afsat deres opmærksomhed til at løse problemer, der syntes uløseligt forbundet med motorsav brug. Mennesker, der drives motorsave i lange perioder led af hånd og arm lidelser forårsaget af de konstante vibrationer, så i 1969, Husqvarna bragt ud Model 180, den første motorsav med et Vibrationsdæmpende enhed. I 1970 ' erne, at virksomheden fortsatte med at indføre nye motorsave, herunder modeller, der var lettere og lettere at bruge.

Forbedre sikkerheden

I 1973 tog motorsav sikkerhed et stort spring fremad når Husqvarna Model 140 ramte markedet. Dette var den første motorsav med en automatisk kæde pause, en anordning, der standser motoren, hvis brugeren ved et uheld bumps noget med de afrundede ende, eller hvis han/hun skærer sig ind i træ, der lukker stramt omkring saven. I sådanne situationer, savklinge lurches tilbage mod operatøren, i en bevægelse kaldet en "tilbageslag." Returkommission forårsaget mange (og meget alvorlige) skader, så kæden pausen repræsenterede et væsentlig forbedring.

Designe til kunden

I slutningen af 1970 ' erne indført Husqvarna flere motorsave specielt designet til professionelle brugere, som den Model 50 (nu 55), for lejlighedsvise brugere, landmænd og kvægfarmere. Fortsat tradition for innovation, virksomheden bragt ud en motorsav i 1980, som blev lavet med kompositmaterialer i stedet for metal, så hvilket resulterede i en meget lysere. Endelig, i 2000, Husqvarna begyndte at sælge Model 375 XP, faktureres som den mest magtfulde motorsav nogensinde er bygget.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com