Sådan Forside cedertræer korrekt

September 30

Sådan Forside cedertræer korrekt

Din smukke cedar tree har brug for nogle sprucing op, og du er en gør det selv-konge eller dronning, er parat til at tackle dette projekt frontalt. Men før du gå sensationsprægede din hækklippere og drøne op din cedertræ, tage en pause for at sikre, du gør det korrekt. Cedars kan være vanskeligt at form, især hvis du planlægger at topping træet (afgang højde fra træet). Hvis gjort galt, grene på din cedertræ kan vokse tilbage tyndt, eller endda slet ikke, dermed ødelægger din dejlige træ. Så sørg for du supplere din cedertræ den rigtige måde.

Instruktioner

•Indstil hvilken type cedar træ du har, fordi det vil påvirke, hvordan du supplere dit træ. Mest sandsynligt har du en pyramideformet cedar, søjleformede cedertræ eller en globus cedertræ. Globe cedars har en hård tid vokser tilbage, så før du begynder topping, Sørg for de er vokset større end hvad du vil have dem til at være. Sørg for at du derefter klippe din verden cedars kun til størrelsen du vil have dem til at være og ikke noget mindre, da træet ikke kan fylde i vejen eller vokse til størrelsen du havde håbet.

•Prune din cedertræ i løbet af foråret, før det har haft en chance for at skabe ny vækst. Passe på ikke for at tage for meget grøn ud af de yderste grene, dog således at det har en chance for at genbefolke og ikke ophold nøgne.

•Prune træet top ikke mere end 1/4 tomme fra Træets højde for pyramide og kolonneformat cedars. Kontroller, at du topping grene, der er en del af hovedstammen. Hvis topping din cedertræ mere end 1/4 tommer, Sørg for at placere de øverste grene i en oprejst position, så cedar vil være i stand til at udfylde sig selv igen.

•Maintain din toppet cedar træ ved beskæring din cedertræ, én til tre gange om året under midten af juni til midten af juli. Hvis du skærer efter dette, vil du ødelægge den næste års vækst, da knopperne er allerede begyndt at form. Fjern de brune blade, men ikke fjerne alt for mange af de grønne blade. Dette vil holde dit træ, formet og fra vokser alt for høje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com