Husholdningernes anvendelser af brom

May 3

Husholdningernes anvendelser af brom

I 1826 opdagede franske videnskabsmand Antoine Balard element brom. I sin elementære form ser det som en rødlig-brun væske ved stuetemperatur. Forskere har hævdet i årevis om, hvorvidt dette kemikalie er sikker til brug eller forbrug af mennesker. Alligevel bruger du denne kemiske hver dag uden at indse det. Det er på dit fjernsyn og computere. Det er også i dit vand og mad.

Vandbehandling

Residential swimming pool ejere bruge brom i deres vand. Ifølge webstedet brom videnskab og miljømæssige Forum er elementet en kendt controller af væksten af alger og bakterier, som kan have en skadelig indvirkning på menneskers sundhed, hvis der er for meget eksponering. Brom er også til stede i drikkevandet. Ifølge tidligere HaloSource vand direktør Duane Dunk, brom er et stærkt oxidationsmiddel og er i stand til at bekæmpe patogener mere effektivt end klor.

Health Care

Brom bruges til at bringe nødhjælp til bestemte kropslige lidelser. Ifølge Dr. David Brownstein, dets anvendelse er næsten ophørt i over-the-counter narkotika, men det er stadig udbredt i nogle receptpligtig medicin. Astmatikere kan bruge det hver gang de tager deres medicin. Brom er også til stede i næsespray, samt tarm og blære medicin.

Flammehæmmere

Fælles husholdningsapparater bruge brom som en brandhæmmende. Argumentet for dets anvendelse på denne måde er, at blandt sine kemiske egenskaber er dens evne til at bremse den tænding proces fører til ødelæggende hus brande forårsaget af brug af nogle apparater. Ifølge webstedet Trail sundhed bruge tv-apparater, computere og tæpper med elektrisk opvarmning elementet på denne måde.

Mad

Du forbruge brom, når du spiser fælles husstand fødevarer såsom brød eller soda. Ifølge Dr. David Brownstein, har brom erstattet jod som tilsætningsstof i fødevarer. Kemikaliet er kendt for sine anticaking egenskaber. Ja, sammenklumpningstilsætningsstoffer kan gøre brød usælgelig. Derudover forekommer brom i mange kulsyreholdige læskedrikke. Som Dr. Michael Cassaro siger, fastholder det den citrus smag, der vises i populære citron og/eller kalk flavored læskedrikke. Brom forbrug er også kendt for sine link til visse brystkræft for dens tendens til at obligation til brystvæv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com