Liste over Nebraska indfødte planter

May 4

Nebraska har en bred vifte af indfødte planter, herunder krydderurt, mange græs, bregner, kaktus og mange stauder. Vejret i Nebraska kan ændre sig drastisk med årstiderne, så dens indfødte planter er generelt lidt kan tilpasses til forskellige temperaturer. Nebraska har masser af prærien miljøer, der vokser en række græsarter og vilde blomster.

Figenkaktus

Figenkaktus vokser indbygget i Nebraska og US Department of Transportation lister det blandt anbefalede planter til landskab og vejene brug i staten. Figenkaktus er en type af lavtvoksende kaktus, og det har pigge, men ikke blade. Anlægget producerer lyse gule blomster.

Græsser

En bred vifte af græs vokse indbygget i Nebraska, herunder blå grama, behårede grama, buffalograss, bluestem græs, cattail, switchgrass, flere typer af Hvedegræs og flere typer af Dunhammer, ifølge det amerikanske Department of Transportation. Nebraska Statewide Arboretum forklarer, at Nebraska har forskellige typer af enge med højere og kortere græsser og områder med græs, blandet med andre planter.

Solsikker

Ifølge den dame fugl Johnson Wildflower Center på University of Texas og U.S. Department of Transportation vokser solsikker indbygget i Nebraska. Blomsterne blomstre med store gule hoveder og stå 1,5 til 8 fod høj. Blomsterne får deres navn, fordi lederne af blomsterne ansigt retning af solen hele dagen, dreje som dagen skrider frem.

Gyldenris

Flere typer af Gyldenris blomster gøre Nebraska deres hjem, herunder grå Gyldenris, stiv Gyldenris og prangende Gyldenris. Forskellige arter af Gyldenris har lidt forskellige størrelser og optrædener. Men alle de rammende navngivne planter vokse lyse gyldne blomster. Ifølge Lady fugl Johnson Wildflower Center, de blomster vokse i prærier og tiltrække sommerfugle.

Wild Bergamot

Wild bergamot er en flerårig plante og er en del af mint familie, ifølge Lady fugl Johnson Wildflower Center. Nogle mennesker gør te fra den duftende plante blade. Bergamot blomster kommer i lavendel, hvid eller pink og vokser i klynger på toppen af 2 til 5 fods stængler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com