Hvor hen til indskrive ud en House termostat

October 1

En termostat funktioner til at opretholde en behagelig temperatur i dit hus ved at dreje varmen og/eller kølesystem på eller ud i forudindstillede temperaturer. Behovet for at kontrollere en termostat opstår, når dit hus ikke er en korrekt temperatur. Dette kan være resultatet af forskellige problemer. Instrukser hjælp tjekke du din termostat. Manuel og programmerbare termostater fungerer anderledes, selv om hver type udfører samme funktion.

Instruktioner

•Kontrollér at se hvis der er noget, der har skiftet termostaten evne til at fornemme rumtemperaturen. For eksempel, påvirkes termostater af lamper, elektronik og andre varmekilder placeret i nærheden af dem. De påvirkes også af kold luft, møbler, der begrænser luftcirkulation og temperaturer i tilstødende værelser. Foretage en ændring, hvis det er nødvendigt.

•Kontrollér displays og termostat indstillinger. Programmerbare termostater vise oplysninger, såsom værelse og indstilling temperatur, tid og dag i ugen og andre data. Hvis skærmen er blank, skal du gå til trin 4. Se ellers, at informationen på displayet er, hvad det skal være. Også, tjek at de manuelle parametre i de rigtige holdninger, og at parameteren programmering er i positionen "Run". Manuel termostater har én eller flere temperaturindstillinger og en eller flere opererer skifter. Kontrollere, at indstillingerne er korrekte, og de manuelle parametre er i de rigtige holdninger.

•En termostat kan driftsmæssigt testes ved at dreje sætpunktet højere (til opvarmning) eller lavere (for køling). For at kontrollere en programmerbar termostat, gå ind i den aktuelt aktive program og hæve eller sænke temperatur indstillingen. Den ændrede indstilling skal tænde systemet. Som en yderligere kontrol, Skift handlingen fan til "Kontinuerlige."

•Tag kroppen af termostaten fra sin base. Hvis det er en programmerbar termostat og displayet er tomt, skal du fjerne batterierne og udskift dem. Hvis skærmen forbliver blank, udskifte termostaten. Hvis skærmen ikke virker, eller det er en manuel termostat, tjek for en løs ledning. Hvis man er fundet, vedhæfte det, være omhyggelig med ikke at lade wiren røre nogen andre stik eller en nøgne wire. Geninstallere kroppen, og prøv den operationelle kontrol igen. Hvis systemet stadig ikke fungerer, indkalde en certificeret opvarmning og køling entreprenør for at løse problemet.

Tips & advarsler

  • Kontrollere din opvarmning og air conditioning effektafbrydere før du ringer til hjælp udefra.
  • Medmindre du er sikker på du har en lav spænding termostat, Fjern ikke kroppen af termostaten fra bunden. Anmoder i en certificeret tekniker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com