Hvad kunne årsag Caulking at boble op og kommer ud i et badekar?

May 7

Hvad kunne årsag Caulking at boble op og kommer ud i et badekar?

Caulking omkring badekar er nødvendig for at forhindre vand fra utætte bag badekarret. Når vandet bliver bag overfladen, mold kan vokse og skader kan opstå til fliser eller andre omgivende overflade. Caulk kan begynde at boble og/eller komme ud over tid. Finde ud af, hvorfor dette sker og hvordan at rette problemet.

Brug af forkert Type af Caulk

Ikke alle typer af caulk er skabt lige. Billig caulk tendens til at komme ud hurtigere end en høj kvalitet type. Desuden, kan hvad caulk er lavet af påvirke hvor godt det forbliver på plads. I områder som badeværelse, hvor luftfugtigheden er høj, er silikone-baserede caulk bedre end latex-baserede caulk. Har du latex caulk rundt om karret, måske det boble eller komme ud hurtigere, fordi det er vandopløseligt. Silikone, på den anden side er ikke.

Vand eksponering/alder

Hvis fugt får bag caulk, kan fugt ødelægge caulk hurtigt. Vand kan komme i caulk, hvis der er selv den mindste hul eller ufuldkommenhed i caulk job. Dette gælder især, når vandopløselige caulk bruges. Yderligere, caulk vil opløse med tiden lige fra daglige brug af badekarret. Så hvis caulking har været udsat for vand i flere år, kan det begynde at skalle af.

Forkert anvendelse

Anvende caulk omkring karret forkert kan føre til for tidlig peeling og boblende. Området skal være helt tør før du anvender caulk. Nogen fugt på overfladen overhovedet kan interferere med vedhæftning af caulk. Alle de gamle caulk skal fjernes før du anvender nye caulk. Små rester af gamle caulk kan også føre til nye caulk kommer ud hurtigere. Hvis overfladen ikke var ordentligt renset før caulk, kan det skræl eller boble. Derudover kan nogen spor af snavs, meldug, sæberester eller andet snavs forhindre caulk limning.

At fjerne den gamle Caulk

Hvis caulk peeling eller boblende, skal det fjernes, så karret kan være recaulked. Anvende en caulk remover til caulk at blødgøre det. Følg fabrikantens instruktioner for at anvende ophæve. Gøre en skive gennem hele perle af caulk med en skarp hobbykniv. Rip off løsnede caulk med en par nål næse tænger. Skrabe off enhver resterende caulk ved hjælp af krogen på et fem-i-én redskab. Skrub området med en nonabrasive vaskning pad og mineral spiritus for at fjerne enhver resterende spor af caulk. Tørres af med en fugtig klud til at fjerne resten. Ren hele området godt med et ammoniak-fri badekar renere for at fjerne enhver sæbe udskud. Opfølgning af skrubbe med en opløsning af 1/3 kop af klor blegemiddel og 1 gallon af vand for at fjerne enhver skimmel og meldug.

Anvende nye Caulk

Sørg for, at området er helt tør før du anvender friske caulk. Lå to parallelle strimler af malerens tape rundt om toppen og bunden af fælles vil du tætningsstrimler. Plads stykker tape ca 3/8 tomme fra hinanden, som vil holde perlen af caulk lige. Hold dysen af caulk pistol med en 45-graders vinkel på fælles, og derefter anvende en perle af caulk direkte ned i midten mellem de to stykker tape. Holde den pistol flytte støt subtalaris indtil hele sømmen er fyldt. Fugt en klud med vand, og trække rag langs de nylagte caulk i en kontinuerlig bevægelse at udjævne caulk. Glat ud nogen stive steder med rag. Brug ikke badekar eller bruser i mindst 24 timer efter caulking.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com