Behandlinger for et rektangulært katedralen karnap

May 9

Behandlinger for et rektangulært katedralen karnap

Vindue behandlinger hjælpe konvertere en karnap ind i en elegant, formelle område, en hyggelig spisekrog eller et moderne brændpunkt. Katedralen karnapper har en buet del øverst, en hilsen til historiske gotiske arkitektur. Som designelementer bidrager de til den arkitektoniske interesse en plads.

Lange gardiner

Lange, plisseret gardiner giver en formel luft til katedralen karnapper. Stoffer som silke, chenillestoffer eller en gobelin kan bruges til en traditionel indramning. Designere drapere ofte stof i en swag eller ballon dannelse over den buede form, giver stof til at drapere ned over hver side af windows. Hvis vinduet indeholder en vinduesplads, kan ved hjælp af lange gardiner bidrage en hyggelig stemning. Længere forhæng tilføje varme og farve til et værelse, men er ofte den dyreste løsning. Denne konventionelle behandling er den mest populære.

Udsatte Hardware

Gardinstænger hang højt over vinduet bay arch tilføje højde og dybde uden at dække de arkitektoniske detaljer. Ved hjælp af ren og skær gardin paneler understreger størrelse og dybde i vinduet, mens det stadig tillader lys ind i rummet. Sheers er ofte hængt op på begge ender af vinduet, og de kan derefter trukket lukkede eller holdes åbne. Dette giver en luftige, moderne effekt uden at kompromittere den vindue design. Denne teknik udsætter hardware bruges til at hænge gardiner, ofte forhængsringe eller kroge.

Kapper

En brugerdefineret hvælvede valance strækker sig over toppen af buen, giver en pryd komponent uden at dække hele vinduet. De kan tilpasses baseret på stof og valgte farver. Designere favor farver og mønstre, der forbedrer en eksisterende indretning. Kapper skal ofte være skræddersyet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com