Sådan ændres en Hayward Vari Flo Valve Gasket

May 13

Sådan ændres en Hayward Vari Flo Valve Gasket

Hayward Vari Flo multiport ventil fungerer som en efterdønningerne ventil for mange sand pool vandfiltrering systemer. Multi-port ventiler som Vari Flo tillade pool filter til at operere på en lang række indstillinger i stedet for bare den normale "Filter" indstilling. Vari Flo ventilen består af en omskifter og diverter pakning til huse i en ventilhuset. Erstatte Vari Flo valve gasket indebærer at fjerne håndtaget af ventilen, fjernelse og rengøring diverter og smøreolier udskiftning pakning før installation.

Instruktioner

•Tryk på ned på Vari Flo ventil håndtag og holde det på plads. Tryk på den lille pin siddende i håndtaget base med en skruetrækker. Når pinkoden er fjernet, forsigtigt frigivelse ventil håndtag og trække det op og off omskifter hoved.

•Løsn og fjern skruerne sæt ind i toppen af Vari Flo ventilen plade. Træk den øverste plade off omskifter og sæt den til side, at bemærke orientering af filterindstillinger på pladen. Trække diverter ud af selve ventilen. Holde den lille Aksel O-ring og foråret på diverter hoved, men fjerne spider pakning ned i bunden af diverter.

•Rengør bunden overfladen af diverter og sikre, at det er glat. Smøre udskiftning pakning med O-ring smøremiddel og tryk den til bunden af diverter. Placer diverter tilbage ned i selve ventilen. Smøre ikke pakning med vasoline, eller pakningen vil smelte og tillade lækager.

•Sæt ventil top plade på diverter og Fastgør det ved hjælp af skruer og en skruetrækker. Husk at placere topplade på diverter i samme situation som da det blev fjernet.

•Sæt ventilen håndtere på diverter hoved og holde den nede i hånden. Indsæt den lille håndtag pin ind i håndtaget og tryk det på plads med skruetrækkeren.

Tips & advarsler

  • Manglende korrekt smøre udskiftning pakning kan resultere i pakning rullende eller klemme i ventilen, forårsager sæl til at mislykkes og ventilen kan ikke fungere korrekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com