Bred mider på jordbær

May 13

Jordbær er en af sommerens lækkerier. For at maksimere jordbær udbytter, er det imidlertid vigtigt at eliminere væsner, der forårsager jordbær afgrøde ødelæggelse. Bred mider, som er i samme klasse som edderkopper, er en af de vigtigste jordbær trusler. Bred mider kan ikke ses med det blotte øje, men at forstå deres skader mønstre vil hjælpe med at registrere dem.

Træk

Bred mider lægger deres æg på undersiden af stængler og blade. Æggene er meget små og elliptiske, med små hvide, diamant-formede knopper. Bred mider er mindre end én en-hundrededele af en tomme i længden. De kan være farveløs, rav eller mørk grøn, afhængigt af deres værter. Selv om hunnen har korte, tynde bagben, er ben af hannerne lang. Bred mider bliver voksne inden for cirka fem dage efter klækning af æggene.

Skader

Bred mider trives i meget fugtige forhold, og de skjule ofte i de voksende punkter af planter, såsom knopper, eller i områder af overlappende blad udvikling. Når æggene klækkes, begynde mider fodring på de jordbær planter. Som de foder, indsprøjtes mider en giftig spyt ind i anlægget. Som et resultat, bladene bliver hårdt og spraglede og almindeligt vende nedad.

Forholdsregler

Når bred mider er opdaget, skal inficerede jordbær planter destrueres. Fordi mider kan spredes ved arbejdstagernes tøj og hænder, er det afgørende, at under vedligeholdelse af jordbær afgrøder, de mide-angrebne områder angives sidst for at forhindre overførsel og yderligere skade. Alle nye jordbær planter skal inspiceres før integreres med eksisterende afgrøder, og producenterne skal være bevidste om muligheden for år-til-år bred mide angreb fremførsel.

Kontrol

Miticides kan ødelægge bred mider på jordbær. Men effektiv kemisk bekæmpelse kræver hyppige, høj-volumen kemiske dispersion at optimere ødelæggelsen af brede mider i alle deres stadier af livet. Ingen idiotsikker kemiske kontrol er blevet opdaget for bred mide ødelæggelse. Varmt vand behandlinger på inficerede planter har også givet succes. Planterne er nedsænket i varmt vand i 15 til 45 minutter at mætte de områder, hvor de brede mider skjule.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com