Gulvet ovn problemer

October 1

Gulvet ovn problemer

Gulvet ovne er en type af gas ovn at pumper varm luft ind i værelser gennem ovnen enheder placeret på gulvniveau. Disse typer af systemer bruges ofte, fordi gas er en billigere form for brændstof og placere ovnen nær gulvet hjælper varmen rejse med sin naturlige bøjet til at stige. Men der er mange problemer, der kan opstå fra brug af ordet ovne samt.

Udluftning

Udluftning er ofte et problem med ordet ovne. I nogle tilfælde er enhederne ude af stand til at lufte ordentligt, hvilket øger energiomkostninger og spild af energi. Gulvet ovne er også ofte placeret langt væk fra traditionelle hjem ventilationskanaler, som skorstene, som faktisk kan udgøre en sundhedsrisiko, fordi gas og andre varmelegemer dvælende inde i huset i stedet for rejser uden for huset. Den bedste måde at kontrollere dette problem er at få systemet inspiceret og tilføje ekstra udluftninger hvis det er nødvendigt.

Forurenende stoffer

Gulvet ovne kan også få mere beskidt end andre varmeanlæg. Da de er ud for sal, kan snavs og andre forurenende stoffer komme fejet ned i kølehullerne forårsager omsætning og forbrænding problemer. Støv naturligt graviterer mod lavere overflader samt, som betyder gulv ovne er normalt støvede. Dette ikke kun forårsager problemer med varme distribution, men det også kan udgøre en sundhedsrisiko. Hvis støv og snavs bliver fanget i forbrændingskammeret, kunne ovnen eksplodere. Den bedste måde at undgå dette er at holde ventilationskanaler, ren og klar og har systemet professionelt renset ved udgangen af hver sommer.

Kontakt

Da gulvet ovne er tæt på jorden, kan børn og babyer nemt røre ovnen og potentielt brænde sig selv. Genstande og møbler indstillet for tæt til ovnen kan blive tørret og skæv. Noget draperet over ovnen ventilationskanaler såsom gardiner eller andre brændbare materialer har potentiale til at antændes. Den bedste måde at undgå denne fare er at holde møbler og andre genstande fra ovnen. Hvis små børn i huset, kan du overveje en anden form for opvarmning.

Omkostninger

Gulvet ovne kan nogle gange være dyrt at operere. Hvis systemet er i drift på fulde potentiale og har ingen tilstopning problemer, vil omkostningerne være sammenligneligt med andre varmesystemer i området. Men hvis gulvet ovn lider nogen andre problemer så udgifterne til anvendelse vil gå op. Vedligeholdelsesomkostninger for systemet er også højere på grund af de potentielle risici. Den bedste måde at holde omkostningerne lave er at bruge en højeffektiv gulvet ovn system og holde det vedligeholdes.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com