Sådan størrelse en olie fyret kedel

May 16

Korrekte kedel dimensionering kræver nogle meget specifikke oplysninger og tekniske beregninger for at sikre et godt designet komfort varmesystem. Brændstof kilde bestemmelse, kode overholdelse for residence hvor enheden er at blive installeret og varme tab beregning for residence er alle faktorer. Da disse samme krav er brugt dagligt af blikkenslagere og VVS teknikere, er deres kompleksitet blevet reduceret til et overkommeligt niveau. Med lidt øvelse og tålmodighed, kan korrekt størrelse kedlen bestemmes, at give en bruger nogle stor gratis værktøjer, der findes på internettet. I afsnittet Reference kan en Excel hastighed ark og et link til en stor video tutorial produceret af aircondition entreprenører i Amerika findes i denne øvelse.

Instruktioner

•Indstil typen kedel skal bruges og den placering at kedlen kan være installeret i huset ved hjælp af de relevante koder for den lokale og statslige kompetence hvor kedlen skal installeres. Placering krav er skitseret i de bygning og mekaniske koder under afsnit vedrørende kedler, forbrændingsluft, ventilation og opvarmning apparater. Kode og engineering krav begynde filtreringsprocessen for de størrelser, der er tilgængelige. Forskning for den relevante kode bør starte med lokale tillader det agentur eller licensorgan for det givne område hvor kedlen skal installeres. Også, mange kommuner inkluderer kode relaterede oplysninger på deres rådhus eller amtet sæde hjemmeside. Links til den internationale kode for mekaniske og internationale bolig kode, to udbredte koder, er medtaget i denne artikel henvises afsnit.

•Indlæs hastighed ark fra ACCA for manuel Jørgensen 8, forkortet. Arket hastighed er præinstalleret med de komplekse engineering formler skulle lave varme tab/belastning beregning så let som muligt.

•Se tutorial i afsnittet Reference til at forstå, hvordan at bruge arket hastighed.

•Gather alle de nødvendige data til at fuldføre den hastighed ark. Når data er indtastet vil arket hastighed generere varme tab/belastning beregningen resulterer i den britiske termiske enheder (kJ/time) kræves for at varme eller køle bolig eller plads pågældende.

•Med resultater fra trin 1 til 4, vælge en fabrikanterne, der tilbyder kedler, som opfylder dimensionering, ingeniør, kode, og brændstof kilde krav. I dette tilfælde der brændstof kilde er valgt som olie.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com