Sådan laver du din egen affald maling hærder

May 16

Måske førte forårsrengøring dig til opdagelsen af en flok halv-fuld maling dåser i garagen. Eller måske du flytter og har brug for en måde at slippe af med ekstra maling uden at skulle slæbe det til et nyt hus. Du helt sikkert ikke kan hælde ekstra maling ned i afløbet, og overlader det til skrald samlere til at afhente kan skade miljøet. Du kan købe maling hærdere på isenkræmmere, der tænder maling i fast form og gør det sikkert for bortskaffelse. Dog kan du også lave din egen maling hærder derhjemme.

Instruktioner

•Spread ark af avisen på jorden og linje op din dåser af maling på toppen af dem. Lirke åbne låget af alle de dåser af maling du ønsker at bortskaffe. Afsat låg af maling dåser. Eventuelle resterende maling på låg vil tørre på sin egen i en dag eller to.

•SCOOP kattegrus til dåser af maling. De rette forhold er en del kattegrus til to dele maling. Dette behøver ikke at være nøjagtige og du kan anslå størrelsen af kitty kuld behov. Brug en maling omrører for at blande kuld i malingen. Gentag dette trin for alle dåser af maling du ønsker at bortskaffe.

•Tillad dåser maling til at sidde i mindst to dage i et godt ventileret område. Erstat ikke låg. Over de næste par dage, vil kattegrus fjerne fugten fra maling, ombøjning sig i en solid.

•Dispose dåser og låg med din regelmæssig papirkurven.

Tips & advarsler

  • Gøre dette projekt i et godt ventileret område til at undgå røg og tillade malingen til at tørre hurtigere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com