Sådan ændres et tre-ben stik på en elektrisk tørretumbler

May 17

Sådan ændres et tre-ben stik på en elektrisk tørretumbler

Alle elektriske tørretumblere er drevet af to separate 120VAC kredsløb. Den samlede elektriske effekt der leveres til din tørretumbler er 240VAC. To af de tre ledninger i en tre-ben tørretumbler plug bære denne magt. Den tredje ledning, eller den midterste stik på gren, er neutral forbindelsen. Det forbinder tilbage til de vigtigste elektriske panel. Ændre tre-ben stikket på din elektrisk tørretumbler er en opgave, der kan afsluttes inden for et par timer, hvis du har de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Fjern alle elektriske strøm fra din tørretumbler ved at slukke din topolet hovedafbryder. Også trække i gamle tre-ben stikket fra din stikkontakt.

•Træk din tørretumbler fra væggen så du kan få adgang bag det. Boksen elektriske forbindelse er monteret på bagsiden af næsten alle elektriske tørretumblere. I de fleste tilfælde ligger boks dække hvor de store ledningen træder den bageste metalkabinet af tørretumbleren.

•Brug den rigtige størrelse møtrik driveren, typisk en 5/16-inch, at fjerne de to eller tre bolte, der holder elektrisk box dækslet på plads på bagsiden af din tørretumbler.

•Observe de elektriske forbindelser når dækslet er fjernet. Der er tre forbindelser. Typisk er to udenfor bolt termineringspunktet de to 120VAC power ledninger. De kan mærkes som L1 og L2. Den midterste forbindelse er neutral wire termineringspunkt.

•Fjern gamle ledning forbindelser ved at løsne bolte med møtrik databasedriveren. Indstille møtrikker og skiver til side, så du ikke mister dem. Bemærk at to udenfor magt forbindelser svarer til to ledninger på plug ledningen. Midterste forbindelsen, den neutrale ledning er den midterste ledning på at plug stikket.

•Træk den gamle ledning gennem ledning stik. Brug en skruetrækker til at skruen, klemme på ledning stik.

•Installer den nye tre-ben tørretumbler plug via ledning stik på bagsiden af den tørretumbler boliger. Tilslut den nye ledning på termineringspunktet i omvendt rækkefølge, som du lige har fjernet den gamle ledning. Installere skiver og møtrikker i den samme rækkefølge. Typisk, en vaskemaskine vil passe over runde metal ring stikket for enden af ledningen. Møtrikken er så skruet på bolt over vaskemaskinen. Spænd bolte med den korrekte størrelse møtrik driver.

•Udskift boksen dække over elektrisk box, og skubbe din tørretumbler tilbage på plads.

•Plug i den nye ledning i tørretumbler outlet og bekvemme tørretumbler kredsløbet i boksen hovedpanelet elektriske.

Tips & advarsler

  • Forskellige producenter brug forskellige størrelse bolte for alle elektriske forbindelser og boks dække bolte. De fleste bruger en 3/8-inch eller en driver, 7/16-inch møtrik. Du kan købe møtrik driver sæt hvor du køber din nye hårtørrer plug.
  • Følg alle lokale elektriske regler når servicering eller installere enhver type af elektriske enhed. Hvis du føler dig utilpas, beskæftiger sig med elektricitet, kontakt en autoriseret elektriker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com