Hvordan man laver Blackout Sheers

May 18

Blackout sheers bruges til at holde lys fra gik ind på et værelse gennem vinduet. De er populære blandt nat skifteholdsarbejde eller lys sveller, som er i stand til at hvile Hvis rummet ikke er tilstrækkeligt formørket. De kan købes, pre-made, men at lave din egen er en forholdsvis enkel procedure. Desuden, når du foretager tynde dig selv, du kan vælge stofferne og kan justere pasformen, at ændre designet til at passe din windows perfekt.

Instruktioner

•Indstil størrelsen på vinduerne. Brug et målebånd til at opnå længden og bredden af hvert vindue. Sørg for at skrive dimensioner ned, tilføje 4 inches i længden og 2 inches bredde højde for hems og at lave kvoter for gardinstænger.

•Vælg dit materiale. Kigge efter tunge stof som denim, kraftig bomuld eller fløjlsbukser, da de er kendt for holdbarhed og vil være i stand til at modstå daglig eksponering for solens stråler. Hold stoffet op mod lysene i stof butikker til at kontrollere, om blokering evne. Hvis du finder materiale du er især glad for, men er ikke imponeret med dets blackout evne, kan du prøve at bruge en dobbelt tykkelse af materiale. Bring dine målinger med dig. Kontorelever i butikken kan hjælpe dig med at afgøre hvor mange værfter stof skal du og om du har brug for mere end ét lag.

•Gather din syning materialer. Når du har valgt dit materiale, skal du få fat i en spole af tilsvarende tråd, en habil gennemtrængende tunge stof, lige ben, saks, synål et søm ripper og en mærkning blyant. Hvis du har brug for gardin stænger, er de let tilgængelige i sektionen hardware af store supermarkeder eller på hjem forbedring og isenkræmmere. Du skal også købe badeforhæng kroge til at hænge gardiner. I gennemsnit, vil du placere en krog hver 4 til 6 inches langs toppen af tæppet, så bredden af din blackout tynde vil bestemme antallet af kroge, du skal bruge.

•Opret en mock-up gardin fra ark af gamle aviser og tape. Brug panelet papir som et mønster for dit stof, da det vil gøre det nemmere at skære materiale og sikre, at du skære i lige linjer. Brug af et mønster sikrer også bliver alle panelerne samme størrelse. Spred stoffet ud, så det ligger fladt og pin papir mønster på undersiden. Skær langs papirets kanter, skabe antallet af sheers nødvendig til at dække alle vinduer i det afgrænsede område.

•Mark gardiner så du kan nemt skelne toppe fra bunden. HEM kanter, dreje 1 tomme stof indad på siderne og tucking 2 inches af stof under på toppen og bunden. PIN som nødvendigt at holde igen på plads. Tryk på hems lejlighed med et varmt strygejern. Sy sømmen på plads, således at de ufærdige kanter af materialet ikke er synlige, når gardinerne er hang.

•SEW kroge på stoffet. Sørg for at placere dem således at stoffet vil forlænge over gardinstang, når gardiner er på plads. Bruge målebåndet for at holde kroge i en lige linje, som du sy. Når kroge er på plads, kan du hænge dit blackout sheers fra gardinstænger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com