Hvad udfasning bånd, der bruges til?

May 18

Hvad udfasning bånd, der bruges til?

Udfasning tape, også kaldet elektrisk tape eller isolerende tape, der bruges på elektriske ledninger til flere formål. Når montering, udskiftning eller reparation af ledninger eller elektriske enheder, brug elektrikere phasing tape til at beskytte og angive de forskellige ledninger i et kabel eller apparat. Den samme farvekodning er almindeligt anerkendt, at andre mennesker kan sikkert reparere eller bruge ledninger i fremtiden.

Isolering

Udfasning tape bruges til at isolere ledninger, som tjener to primære formål. Af isolerende kabler, kan elektrikere sikkert indslag ledningerne hvis de er levende uden risiko for elektrisk stød. Udfasning tape er som regel lavet af vinyl, som ikke er ledende. Ledningerne er også isoleret fra hinanden, så hvis de rører hinanden, vil de ikke kortslutning enhed eller magt levering.

Indikation

Udfasning tape er farvekodede så at alle kan identificere, hvilke wire er der. Grøn bånd angiver jordet, eller jorden, wiren. Hvid tape angiver en neutral wire. De fleste strømkabler indeholder tre primære eller levende, ledninger. Hver enkelt leverer samme spænding, men i en visse timing mønster, at øge strømforsyningen. Hver ledning levering er kendt som en fase, som er, hvor navnet "udfasning tape" kommer fra. Bureaukrati angiver den første fase, sort bånd angiver anden fase og blå bånd angiver den tredje fase.

Høj spænding ledninger

Høj spænding elektrisk udstyr bruger forskellige kabler, og derfor kræver forskellige farvekoder. I en høj spænding kabel repræsenteres de tre faser af brun, orange og gul udfasning tape.

Andre anvendelser

Udfasning tape er meget nyttigt til andre formål, fordi det er hårdt iført og stærke, samtidig være fleksible. Det efterlader ikke en klistret restprodukt når det er fjernet, så det er ofte bruges til midlertidige formål, som angiver den placering eller stien til noget på gulvet eller på vægge. Det bruges også ofte som et beskyttende lag for objekter i transit, så det let kan fjernes bagefter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com