Sammenligning af Solar Blinds til hjemmet

May 18

Sammenligning af Solar Blinds til hjemmet

Solar blinds kommer i to hovedtyper, der bruger solcelle-teknologi og dem der ikke gør. Selv om en sol blinde ikke kan have solceller, vil det stadig spare dig på din energiregning. Og det er fordi næsten enhver form for vindue blinde giver isolering og forhindrer solens stråler i at komme ind i hjemmet.

Comparson overvejelser

Sammenligning af solar blinds kræver, at du vurderer prisen, energibesparelser, æstetik og en række mindre end indlysende funktioner. Disse omfatter kontrol funktioner som motorisering, hvor let blinds er at rengøre, mængden af privatlivets fred, de tilbyder, miljømæssige arten af de materialer de er lavet af og deres relative sikkerhed.

Æstetik

Æstetik, der er den naturlige skønhed af blinds, er et stort problem for sammenligning af solar blinds. Overvejelser her omfatter sol blinde farve og hvor godt farven passer til rummet. Da blinds har ofte lodrette eller vandrette tavler, vil de direkte i øjet til venstre og højre. eller op og ned. Hvis du vil føje en illusion af højde til et værelse, overveje Lamelgardiner. Hvis du ønsker at tilføje illusionen om bredde til et værelse, Vælg vandret blinds.

Se gennem

Hvis du har en udsigt fra dit vindue, som du kan lide og ønsker at vise, overveje gennemsigtig solar blinds. Når man sammenligner gennemsigtig solar blinds, ser på specifikationerne vedrørende blænding eliminering, reduktion af ultraviolet lys og omkostninger. Se-through blinds ofte kræver avancerede materielle teknologi, så også finde ud af om den miljømæssigt sikkerhed af de anvendte materialer.

Solcelle

Blinds med indbyggede solceller kan også findes. Nogle er endda motoriseret og lukkes automatisk, når solen begynder at skinne på vinduet. Andre er beklædt med selvlysende folie materiale. I løbet af natten, vil disse solar blinds bruge den energi, de gemmes for at belyse et værelse. Selv om sol-celle baseret blinds tilbyder fri energi, sammenligne deres energibesparelser med energibesparelser du kan opnå med traditionelle solar blinds. Også overveje, hvor let det vil være at rense solcelle blinds.

Edb udvalg

Finde ud af lige sol blinde til dit hjem kan være kompliceret. Og det er fordi der er hundredvis af forskellige typer og tusindvis af forskellige stilarter, alle med forskellige priser og forskellige funktioner. Udvælgelsesprocessen er så kompliceret, at sol blinde virksomheder giver blinde udvalg sammenligning programmer på deres websteder til at hjælpe dig med at beslutte. Disse sammenligning regnemaskiner vil give dig en god idé om, hvilke typer af blinds er mere energi-effektive og derefter andre, den relative pris på forskellige typer blinds, de forskellige funktioner, der er specifikke for hver enkelt nuance type og farver og stilarter, at blinde kommer i. De bedste sammenligning regnemaskiner kan du vælge flere generiske typer og derefter liste i tabelform forskellige blinds sammen med deres specifikationer og funktioner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com