Tips om rengøring kaffe gryder

October 1

Tips om rengøring kaffe gryder

Uanset om din kaffe pot er en gammeldags kaffemaskine eller en high-tech, edb maskine, skal puljen et periodisk rengøring at holde din kaffe smager frisk og forhindre ophobning af mineraler og andre efterladenskaber, der kan klamre sig til indersiden af puljen. Rengøres din kaffekande, mindst en gang hver måned eller efter hver 24 brygger hvis du lægger din pot gennem hårdt brug.

Ren gryden

Ren drop kaffemaskiner eller perkolatorer ved at udfylde reservoir eller pot med en blanding af halvt eddike og halv vand. Mindske forholdet til 3/4 vand og 1/4 eddike, hvis puljen kun behov for en let rengøring. Drej på gryden, og lad det køre halvvejs gennem den brygning cyklus; Lad det sidde i 15 minutter før du fuldfører cyklussen. Gentag flere gange, hvis din kaffekande har en tung calcium oprustning.

Skyl puljen

Brygningen er færdig, og køre puljen gennem to hele cykler med kun klare vand. En grundig skylning vil fjerne eddike.

Rengøre kanden

Placer glas karaffel i opvaskemaskinen, hvis vejledningen angiver at kanden er opvaskemaskine. Brygge mindst to Potter af klart vand til at sikre ethvert spor af vaskemiddel er fjernet. Hvis kanden er ikke opvaskemaskinen, vaske puljen med skålen vaske fortyndet med med 1 del opvaskemiddel til 4 dele vand.

Opgradere filteret

Bruge guld maske filtre i stedet for papir filtre og plast filter kurv hvis det er muligt. Guld maske filtre beholder mindre kaffegrums og er meget lettere at rengøre.

Bruge filtreret vand

Brygning din kaffe med filtreret vand vil fjerne ophobning af mineraler, der er indeholdt i vand fra hanen. Bruge flaskevand eller en filtrering pitcher, eller vedhæfte et filter til din vandhane.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com