Sådan Care for mødre i Central Florida

May 20

Sådan Care for mødre i Central Florida

Ofte behandlet som enårige, krysantemum (Dendranthema x grandiflora) eller mums for korte, er faktisk stauder og er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-10. Fordi Central Florida er beliggende i USDA zone 9, er det det perfekte klima til at prøve din hånd på plantning din smukke potteplanter mums i haven, når de er færdige med deres blomster display. Ligesom professionelle avlere skal du bruge særlig pleje, hvis du ønsker din mums at vende tilbage til deres fulde, blomstrende herlighed hvert efterår.

Instruktioner

•Sæt købt nyligt potteplanter mums i delvis til fuld sol. Dappled sollys eller eftermiddag skygge er ideel til at beskytte mums fra Floridas varme eftermiddagssolen i efteråret når mødre er mest populære.

•Kapacitet mums når jorden er tør at røre omkring 2 eller 3 inches dyb. Anvende vand nok det drypper ud af drænhul. Knivspids off de døde blomster når du vand til at opretholde attraktive udseende planter.

•Amend jord i en plantning område, der er dobbelt så bred som mors container og lige så dyb, blande i 2 inches af kompost, sphagnum eller en anden organisk materiale. Vælg et sted, der modtager seks timer af sollys, men igen, nogle eftermiddag skygge er ideel. Plads mums 2 fødder fra hinanden.

•Tag mums fra deres beholdere efter en vanding når planterne er færdige blomstring og er ikke længere ønskede som potteplanter. Løsne rødder med dine hænder, hvis de cirkling rodklumpen. Grave huller i den ændrede jord og plante mødre, så de er plantet på den samme dybde som de var i containere. Du behøver ikke at gemme mums indendørs eller på et beskyttet sted for vinteren i Central Florida som du gør i kølige klimaer.

•Kapacitet den nyplantede mums med 1 tomme af vand og tilføje en 1-tommer lag af muld, som blade eller fyrretræ halm. Klip planterne, så de står 8 inches høj. Fortsætte med at holde jorden fugtig hele året.

•Pinch eller cut off toppen 1 eller 2 inches lige under en række blade efter mums udrakte 6 inches af nye vækst i foråret. Fortsætte med at knibe stilke på samme måde, når de vokser en yderligere 6 til 8 inches, at skabe kompakte, blomstring mums snarere end høj, langbenet dem med par blomstrer. Stop klemme i begyndelsen - til midten af August, så mums kan vokse og blomstre i et smukt efterår display.

•Fertilize mums to gange om året i det tidlige forår og i forsommeren, sprede en 6-1-6 granuleret gødning jævnt omkring planterne med hastighed på 1/4 pund for hver 25 kvadratfod af plads. Vand for mums efter hver fodring.

•Divide mums hvert andet år i det tidlige forår, Pumpeanlæg fra jorden med en haven gaffel og skære dem i to eller tre sektioner med en spade. Genplante og pleje for nyligt delte mums på samme måde som du gjorde da du først plantet dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com